JMKE- Enamuse tahe
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu valimised 2011
Collapse
X
-
kusjuures ma kogu aeg olen mõelnud, et see laul SavikastAlgselt postitas kyps Vaata postitustEi usu. Paet tegi sellise tulemuse, et vaevalt onu Andrus tema downgreidimisega nõus oleks. Paedi populaarsus on, aga minu jaoks täiesti arusaamatu. Selline särata inimene ühest laulust:
Ummi oli äbarik prillidega paks,
kui ta lahti tegi suu käis vastu hambaid laks.
.........
Urmas on nüüd tähtis nina suure persega,
ta tahe ühtub antud hetkel rahva tahtega
Aga kindlasti jääb Paet välisministriks. Kui IRL lääb valitsusse, siis nüüd nad ilmselt ka majandusministri kohast tagasi ei anna.
välisministri amet on sisepoliitiliselt kõige ohutum, kus ometi saab palju silma paista. seda tahavad kõik.
Kommentaar
-
eee.wut? See on SEE ministeerium mida reformierakond kõige rohkem tahab. Proovi näiteks kasvõi 08.03. ÄP artiklit lugeda. Energia and shit. Michael and shit.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustAga kindlasti jääb Paet välisministriks. Kui IRL lääb valitsusse, siis nüüd nad ilmselt ka majandusministri kohast tagasi ei anna.
Lisaks sellele kuulutaksin avatuks lehmakauplemishooaja, kus jagatud saavad soojad kohad tähtsamatele parteilastele, soojad nõunikukohad toredatele parteisõduritele ning tervituskaardid sponsoritele.
Kommentaar
-
selles ma ei kahtlegi, et reformarid seda väga tahavad. minu väide oli, et kui IRL läheb valitsusse, siis see on ametikoht, kust nad kindlasti tagasi ei taha anda. vaevalt IRL nüüd tahab sellest loobuda, kui nende minister vedas eelmise liidu sitast ehk masust läbi (eeldati vist ju Partsi läbikukkumist). lisaks andis Parts seda ka ju mõista valmiste õhtu intekas.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitusteee.wut? See on SEE ministeerium mida reformierakond kõige rohkem tahab. Proovi näiteks kasvõi 08.03. ÄP artiklit lugeda. Energia and shit. Michael and shit.
Lisaks sellele kuulutaksin avatuks lehmakauplemishooaja, kus jagatud saavad soojad kohad tähtsamatele parteilastele, soojad nõunikukohad toredatele parteisõduritele ning tervituskaardid sponsoritele.
kui peaministri koht selge, siis need kaks saavad olema tuliseimaid vaidluskohad ilmselt, millele lisandub rahandusministri koht (tglt vist REF võtab välismin koha jõuga ära ning kui majandusmin. ei saa, siis ka rahanduse).
Kommentaar
-
Poliitikas alati kahjuks tahtest ei piisa. Pannakse sotsidega väike kaval kahvel ning näidatakse matemaatiliselt, mis on vaja, et 51 kokku saada. Ja nõutakse läbirääkimistelauale pepsit.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustselles ma ei kahtlegi, et reformarid seda väga tahavad. minu väide oli, et kui IRL läheb valitsusse, siis see on ametikoht, kust nad kindlasti tagasi ei taha anda. vaevalt IRL nüüd tahab sellest loobuda, kui nende minister vedas eelmise liidu sitast ehk masust läbi (eeldati vist ju Partsi läbikukkumist). lisaks andis Parts seda ka ju mõista valmiste õhtu intekas.
kui peaministri koht selge, siis need kaks saavad olema tuliseimaid vaidluskohad ilmselt, millele lisandub rahandusministri koht (tglt vist REF võtab välismin koha jõuga ära ning kui majandusmin. ei saa, siis ka rahanduse).
Kohtade jagamine on põnev kindlasti, aga sellesse võrrandisse tuleks ka mõned valimisloosungid (loe-lubadused) lülitada. Ja IRLi valimiskampaaniakulud (need nõuavad tagasimaksmist) ja poliitpersonali."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Annavad lohutuseks IRL'le näiteks justiitsministri (Ken-Martil on kogemust ka täitsa olemas) koha ja visatakse ette sotside värvides plakat lausega "võta või jäta" ning monoloog jätkub.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustAga kindlasti jääb Paet välisministriks. Kui IRL lääb valitsusse, siis nüüd nad ilmselt ka majandusministri kohast tagasi ei anna.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Seda ma küll eriti ei usu, juhul kui IRL hakkab liiga palju nõudma, on Reformil kohe võimalus käia SDE kaart välja, kuivõrd Mikser enne valimisi unistas koalitsioonist Reformiga. Pigem usun ma SDE-d tegevat koostööd Reformiga kui Savisaare juhitud Keskerakonnaga.Algselt postitas Rein Vaata postitustSotsid ikka tahavad kohe väga valitsusse saada. Milleks muidu see kisa meedias. Samal ajal teised hoiavad madalat profiilil.
Iseenesest IRL, sotsid ja KE valitsusliidul spekuleerimine annab IRL il veidi tugevama positsiooni RE suruda. Äkki saab Laar isegi seekord välisministriks.
Saame näha, igatahes saab huvitav olema.
Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Sirp on tore. Aga kui minna majandusteemadele kirvega kallale, on paratamatu, et laaste lendab. IMF pole teinud järeldusi, milleni selle loo autor jõuab. Andes endale sealjuures väga hästi aru, et võrreldud numbrite taha vaadates ei oleks pilt nii mustvalge. Võtame kasvõi üldised makronäitajad, mida on võetud võrrelda ujuva ja fikseeritud kursiga riikide puhul rahvusvaluutas. Mõni pahatahtlik võiks püstitada lausa küsimuse, et kas tõlgendamise aspektist on võrreldavus toodud ohvriks selleks, et jõuda soovitud tulemuseni?Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Kommentaar
-
Selles on sul õigus.Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustSirp on tore.
Andres Härm: "913 346 võimaliku valija kohta said koalitsioonierakonnad kokku 282 278 häält, mis on üksnes 30,9% ehk alla kolmandiku kõigist võimalikest häältest. Keskerakond sai aga 134 124 häält ehk kõigest 14,7% protsenti võimalikest häältest."
Nii et ärge öelge, et te kogu rahvast esindate.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
ee.. ja kuidas peaksid koalitsioonierakonnad tõeliste riigimeestena käituma olukorras, kus nad on kogunud vähem, kui kolmandiku võimalikest häältest?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNii et ärge öelge, et te kogu rahvast esindate.Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Ma arvan, et nad ei arvesta sellega vähimalgi määral. Lihtsalt igal kodanikul oleks hea teadvustada, et 82 Riigikogu liiget esindavad tegelikult 45,6% kogu valijaskonnast.Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitustee.. ja kuidas peaksid koalitsioonierakonnad tõeliste riigimeestena käituma olukorras, kus nad on kogunud vähem, kui kolmandiku võimalikest häältest?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mina arvan ka, et Kartaago tuleks hävitada.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa arvan, et nad ei arvesta sellega vähimalgi määral. Lihtsalt igal kodanikul oleks hea teadvustada, et 82 Riigikogu liiget esindavad tegelikult 45,6% kogu valijaskonnast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar