Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu valimised 2011
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul endal oli ketserlik mõte seekord rohelistele hääl visata, aga minu sissekirjutusejärgse ringkonna esinumbriks oli Üllar Luup. No mida veel?
See aasta ma ei usu, et mõnel üksikul võiks hästi minna ja sisse saada. Kuigi nutune seis on igatepidi. Kahjuks ei saa valida parteid, mis kõige rohkem meeldib, vaid peab valima selle, mis on kõige vähem vastumeelne.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Siin oli teemaks enne mittekodanike osalemine KOV valimistel. See nagu on normaalne. Elukaaslane õppis pool aastat Kopenhageni Ülikoolis ja sai ka seal kohalikel valoimistel valida (käis ka).
Helme puhul võiks välja tuua ka väljaastumise Euroopa Liidust ja kõikide mittevalgete väljasaatmise Eestist.
Me eelmistel valoimistel hääletasin Roheliste poolt, aga fakk, Stranberg on ennast 4 aastaga nii täis teinud, et ma ei tea kas käsi tõuseb enam selle erakonna kastikesse linnukest tegemast.
Kommentaar
-
Algselt postitas er1k Vaata postitustSoovitan: http://valimiskompass.ee/When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMeil siin foorumis ka üks kes on julgenud anda hääle Kommunistlikule Kesktõe Erakonnale.Häbi Sul olgu!
Kommentaar
-
Olen valinud muidu IRL i. See aasta nagu ei teagi. Kesk, Reform, RL ja Rohelised on välistatud. Tõenäoliselt kas IRL või sotsid. Pigem siiski IRL. Sittagi pole muutunud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
on ikka muutunud - kära vähem, kuid sitt haiseb rohkemsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTõenäoliselt kas IRL või sotsid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVeidramat valikut ei suuda mina küll ette kujutada. Eestis ei ole kaht meinstriim erakonda, kes ideoloogiliselt teineteisest kaugemal seisaksid.
Pealik on rääkinud. Aamen.
Edit: sinu arvates peaksid siis inimestel meeldima valikud mis sarnanevad võimalikult palju teineteisega?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustKuule, see on ju umbes sama, et lähed peole, aga veel tea kas vaatad mehi või naisi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Sulle võib meeldida, Eesti poliitika reaalsus on teine. Kui ühe põhimõttekindlama erakonna (Sotsid) juht ütleb otse, et loodetakse teha koalitsioon Reformierakonnaga, kellega programmiline erisus on ikka väga suur siis pole siin mingist maailmavaatest mõtet rääkida. Kuna reaalpoliitikaga kursis olev inimene teab, et suure tõenaölsusega võidab valimised Reformierakond ja ta teeb koalitsiooni kas Isamaa v Sotsidega siis sellest seisukohast valida Sotside ja Isamaa vahel pole sugugi kummaline. Poliitikat kujundab nagunii edasi Reform. Isamaa või sotside maailmavaade ei loe siinkohal eriti. Su maailmavaatest oleks põhjust rääkida, kui ühel kahest oleks reaalne võimalus tulevases parlamendis enamus saada. Eestis pole poliitika kahjuks nii kaugele arenenud, et inimesed teeksid valikuid vaadete järgi. Põhjuseks on aga see, et parteid ei käitu vaadete järgi.
Kommentaar
-
Olen tavaliselt valinud IRLi. 1x julgesin valida Reformist Felix Unduski, kes raip mõne aja pärast otsustas kesikute leeri üle minna.
Ütlen ausalt, et nendel valimistel ei ole mu jaoks kedagi kes pakuks mingeid sisulisi lahendusi probleemidele.
IRL on viimase koalitsiooni lihtsalt pailapsena kaasa istunud. Sisulist arutelu, ettepanekuid pole silma paistnud. Suhtumine pohhuistlik, meil on hääli vähe, aga soe koht, milleks kisada?
Reformid on maha käind. Nende algusaegade progressiivne parempoolne joon on asendunud täiesti tavaliseks sotsiaalpoliitikaks. Selle asemel, et otsida lahendusi kuidas paremini kriisiga toime tulla otsustati tõsta kõikvõimalike makse. Ei meeldi see, et igal teisel võimalusel viidatakse, et aga näe euroopas on nii ja mujal on naa. Väga sitt mekk jäi manu parteide rahastamise seaduse sellisel kujul vastu võtmisega. Oma tegudelt hakkab tasapisi lähenema Keskile.
Keskid. No comments. Ei ole kõne alla tulev valik.
Sotsidel on samasugune sisutühi programm nagu teistel. Ports lubadusi, kus pole ühtegi korraliku plaani kuidas neid täita.
Üksikud, tore kui keegi sulle südametunnistusele koputab ja moraali loeb. Arenenud ühiskonnas, kus inimestel läheb nende reputatsioon teiste silmis korda oleks sellest kasu. Meil on pohhui. Suvalised kaagutajad. Ehk nende hääled jääksid hüüdjateks kõrbes
Aga valima peab minema ja mingi valik sita ja veel sitema vahel saab tehtud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar