Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eh. Ma pole varem midagi arvanud EKD'st...aga valijakompass näitas, et 74 % minu vaated võrduvad EKD'ga...
    65% oli siis nii Reform kui ka IRL...Et ei tea veel keda valin. Vaabruari lõpuks peaks nende kandideeriatega end kurssi viima. Praegu ei viitsi.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
      Eh. Ma pole varem midagi arvanud EKD'st...aga valijakompass näitas, et 74 % minu vaated võrduvad EKD'ga...
      65% oli siis nii Reform kui ka IRL...Et ei tea veel keda valin. Vaabruari lõpuks peaks nende kandideeriatega end kurssi viima. Praegu ei viitsi.
      PSHG's toimub valimisdebatt 21. veebruaril, hoia end kursis.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

EKD on valijakompanni alusel IRL-ile ja Reformile väga lähedal asuv erakond, seega nii mõnigi ilmselt üllatub, et kes need siis on?
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Huvitav kas antud artikkel avaldatakse ka Kesknädalas ja ajalehes Pealinn?

Taaramäe tahtis lõpetada Prantsuse riigi sponsoreerimise

Rääkige palun südamelt ära, miks te sel talvel oma senisest Prantsusmaa-kodust Nice’ist paarikümne kilomeetri kaugusele Monacosse kolisite?

Prantsusmaal on astmeline tulumaks ja olen oma sissetulekuga sealmaal, et pidin 48 protsenti palgast riigile loovutama. Seda on minu hinnangul palju. Monacos läheb palgast maha kümme või kaheksa protsenti.

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Sellel on täiesti oma põhjus olemas, miks põhiseadus keelab rahvahääletused muuhulgas maksuküsimustes. Me nimelt kõik tahaksime vähem maksta.

Kommentaar

Minu arust on astmeline tulumaks üks viimaste valimisdebattide ajal kõige rajumalt poodimile tõstetud pseudoteema. Edgari toetajad on sügavalt veendunud, et see likvideerib igasuguse ebavõrdsuse ühiskonnas ja langetab peti hinna kolmandikuni praegusest. Oponendid aga raiuvad vastu, et see hävitaks 20 aasta töö meie majanduse ülesehitamisel, ning aasta pärast näeks Tallinn välja nagu Pripjat. Ning ühiskond usub seda vastavalt sellele, kas talle meeldib Edgar või Andrus, ning väga kiiresti tõmmatakse teema emotsionaalseks.

Mai tea mida sellest küll Plaanikomitee eelarvestrateegid arvavad, aga tõenäoliselt on neil kusagil sahtlis üks analüüs, mis näitab, et astmeline tulumaks Edgari pakutud kujul mingeid otsustava tähtusega muutusi endaga kaasa ei tooks. Minu soovitus oleks selle diskussiooni koha pealt vabalt võtta, kusagil seal väljas on ka päris teemad.

edit.fakk. arsenal on võitmatu
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                Minu soovitus oleks selle diskussiooni koha pealt vabalt võtta, kusagil seal väljas on ka päris teemad.
                Kahjuks on ajakirjandusest jäänud viimasel ajal mulje, et ainuke teema on Evelini müts. Ja seda mitte ainult SLO ja delfis.

edit: Arsenal võib võitmatu ka olla

Kommentaar

Ei saa välistada, et rK püstitatud hüpotees võib tõepoolest osutuda teatavat tõeväärtust omavaks.
                  Aga on tõesti hea igavene valimiseelne teema. Igaüks on spetsialist.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    EKD on valijakompanni alusel IRL-ile ja Reformile väga lähedal asuv erakond, seega nii mõnigi ilmselt üllatub, et kes need siis on?
                    Jep. Ma isegi vaatasin huviga, et minu eelistuste kohaselt on EKD 83%, IRL ja Reform 82%.
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Žuravljov FTW!!!

Kommentaar

Ei tea kas ta on enda omadest enim riigikeelt oskav inimene, et saatesse saadeti? Ilmselgelt jääb sellest puudu, et ennast väljendada ja kindlasti ei saa sedasi osa võtta riigi juhtimise tööst.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Väga naljakas valimisstuudio on. Tegijad on iseseisvuspartei, kristlikud demokraadid ja vene erakond. Loen debati kõrvale kommentaare siit http://ajaleht.eu/ Ammu pole nii lõbus olnud. Mikko ruulib ka.
                          Last edited by zelee; 02.02.11, 21:50. Põhjus: pange panin

Kommentaar

Mikkol on vunts v?
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Valimisstuudiot saab kohapeale ka vaatama minna?

Kommentaar

Reform on ikka anna padruneid punt :P
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X