Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Ma ka ei ela, aga sissekirjutus on antud piirkonnas. Hea, et sellise väärt kandidaadi mulle letti lõid. Peaks päris mõtlema temale hääle andmise üle.
    Peibutuspart on oma töö teinud

Kommentaar

Ma tean väga vähe poliitikast, aga minu seisukoht on see, et neid inimesi ei ole mõtet oma hääle andmisega julgustada.

Kommentaar

Kahju,et rahvuslased juba aastaid ei suuda koonduda! Näe venelasedki ajasid lõpuks mingi X nimekirja kokku! Helmed pusivad omaette,Poolamets ja Leito jälle omasoodu. Aga jah kui tahate,et keegi teie poolt ei hääleta võtke kampa jah Vanaküla ja nõiaints ja printsessimargit-kõik vägevad tegijad!
        Invest In Africa

Kommentaar

Kõik erakonnad on suured toetajad, kahju, et nad midagi konkreetselt ei tee.

henrikroonemaa
          Programmipilved: Ref http://j.mp/hEOKHh, KE http://j.mp/fqOBqG, Sotsid http://j.mp/efHdEX, IRL http://j.mp/hZd7o6, ERL http://j.mp/gdIfNv
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Nende iseseisvusklounide programmiga on see peamine häda, et selle elluviimine eeldab välja astumist EU-st ja suure tõenäosusega ka teistest rahvusvahelistest majanduskoostöö organisatsioonidest. Või vähemalt tuleb väga olulises ulatuses muuta meie rahvusvahelisi kohustusi. Sellel on aga oma hind, hind mille saab parema tahtmise korral ka välja arvutada. Minu hüpotees on, et seda hinda ei suuda EV kuidagi ega kunagi maksta. Lisaks tuleks hakata EU-le kõiki antud toetusi tagasi plekkima. Gooo Bayside!

Kommentaar

Ma vist olen teda paar korda juba valinud, ei näe põhjust muuta (olgugi, et see populismi puhang mida IRL see hooaeg näitab, on päris masendav):

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                Nii lihtne see ka pole, et hääleta igal juhul oma maailmavaate poolt. Esiteks on meie erakondade puhul väga hägune, millise maailmavaatega üldse tegu on. Teiseks, nii mõnigi hääletab inimese poolt keda ta mingil põhjusel usaldab või nt isiklikult tunneb, seda ka siis kui too isik kandideerib mitte kõige meelepärasemas parteis. Kolmandatel on maailmavaade väga selgelt olemas aga leitakse, et vastav erakond pole neid ideaale järginud või kui, siis ainult sõnades. Neljandad on pragmaatilised - seni on hääletanud nt Refi poolt aga kui tundub, et Ref võidab nagunii kindlalt, siis annavad hääle kellelegi teisele, et tulevases koalitsioonis nende mõjuvõim liiga suureks ei läheks. Jne.
                Mina olen lihtsalt idealist. Sorry kui see kedagi naerma ajab, aga ilmselt on minusuguseid inimesi ka tarvis. Reaalsus on muidugi jube. Mina ka ei saa oma maailmavaatelise erakonna poolt hääletada, sest seda juhivad sulid. Poolt hääletamise asemel olin sunnitud sealt hoopis välja astuma. Õnneks on minu ringkonnas mulle sobiv üksikkandidaat, kellele hääle andes vaigistan vähemalt südametunnistuse.
                Oleksin rõõmus kui teistel ei tule nii raskeid valikuid teha.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust

ja kohtumisi valijatega olen oma silmaga näinud Tommi Grillis

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                    Õnneks on minu ringkonnas mulle sobiv üksikkandidaat, kellele hääle andes vaigistan vähemalt südametunnistuse.
                    Küsin intrigeerivat alatooni kasutades, et miks sa teed valiku, mis on valik vaid südametunnistusee vaigistamiseks? Sest sa ju mitte ei vali, vaid taandad end vastutusest täpselt samamoodi, kui need kes valimisi boikoteerivad. Tegelikult annad sa sellega ju isegi poolthääle valimiste võitjaparteile, mis kõigi eelduste kohaselt saab olema tänane peaministripartei.

Kas mitte ei peaks sellises olukorras kodanik kandma oma kodanikukohust ja hääletama realistlikest variantidest riigile parima valiku poolt? Natuke nagu Liverpooli fännina poole valimine Manku-Chelsea mängus - üks neist kahest on lihtsalt natuke vähem jälk. Kui riigi kodanikud ei võta endale mittemingisugust vastutust, siis kas nad üldse väärivad oma riiki?

arsenal on võitmatu!
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                      Küsin intrigeerivat alatooni kasutades, et miks sa teed valiku, mis on valik vaid südametunnistusee vaigistamiseks? Sest sa ju mitte ei vali, vaid taandad end vastutusest täpselt samamoodi, kui need kes valimisi boikoteerivad. Tegelikult annad sa sellega ju isegi poolthääle valimiste võitjaparteile, mis kõigi eelduste kohaselt saab olema tänane peaministripartei.

Kas mitte ei peaks sellises olukorras kodanik kandma oma kodanikukohust ja hääletama realistlikest variantidest riigile parima valiku poolt? Natuke nagu Liverpooli fännina poole valimine Manku-Chelsea mängus - üks neist kahest on lihtsalt natuke vähem jälk. Kui riigi kodanikud ei võta endale mittemingisugust vastutust, siis kas nad üldse väärivad oma riiki?
                      Minu valik on puhtalt maailmavaateline.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Sa oled ju siiski suht hooliv ja põhimõttekindel inimene, kellele Eesti riik ja meie ühiskonnas toimuv võrdlemisi palju korda läheb. Kuidas saab vastutusest taandumine olla kooskõlas sinu maailmavaatega?

edit: arsenal on võitmatu!
                        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                          Sa oled ju siiski suht hooliv ja põhimõttekindel inimene, kellele Eesti riik ja meie ühiskonnas toimuv võrdlemisi palju korda läheb. Kuidas saab vastutusest taandumine olla kooskõlas sinu maailmavaatega?

Kommentaar

Konn võiks rääkida massidele.

Kommentaar

ja kohtumisi valijatega olen oma silmaga näinud Tommi Grillis
                              Mul on kohati tunne, et härrad Nutt, Hansen ja Soidro pooleldi elavad Tommi Grillis.

Kommentaar

Eesti puhul erakondade maailmavaatelisest erinevusest on suhteliselt raske rääkida. Vast kõige rohkem on äärmustes Reform ja Sotsid. Suht kõik tegelevad pidevalt populistlike lubaduste jagamisega, vahet pole millist maailmavaadet nad esindavad. Kaugemas tulevikus näen et eestis ongi 2 erakonda (ütleme siis peamist) kes selgelt erituvad maailmavaateliselt. Vaikselt ollakse sinnapoole teel.
                                Ise valin sotse. Kuigi erakond on väga sümpaatne valin siiski rohkem isikut kui erakonda, juhuslikult on valitav aga sotsides.

Ja kusagilt kivi alt on järsku hunnik sotsiolooge välja roninud kes avaldavad kõige kohta arvamust (ajakirjanduses). Ronigu tagasi sinna.
                                Last edited by zelee; 01.02.11, 17:36. Põhjus: Jürvi tundis ennast puudutatuna

Kommentaar

Working...
                                X