Algselt postitas zizi
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Alternatiivsed kontorid
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMinu info pôhjal kandideeris koguni 150 inimest. Aga jah, järgmisel aastal tuleb eestikeelne kodukas ja tullakse ametlikult Eestisse.
Kommentaar
-
Ja oma spämmi lõpetuseks...
Asi, mis jäi Coolbetis positiivselt silma:
Coolbet on kõige avatum spordiennustuste pakkuja maailmas. Vajutades € sümbolil matši juures võid Sa näha tegelikku käivet ning antud matšile (1x2) tehtud panuste summat. Sa võid uurida seda lihtsalt uudishimust või koguda infot, kuidas teised panustavad.
Kommentaar
-
See Coolbet pakub näiteks homme Kalju mängu võiduks 2.78, kui ülejäänud kohtades saab maksimaalselt 2.55. Kus konks on? Ei ole ju loogiline, et esimene suvaline mäng, mida ma vaatasin, on kohe arbitav. Kas nad pricevad neid Eesti liiga mänge ise või? Flora võit on ka suurem kui kuskil mujal.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustLugesid kuskilt ka mingit ametlikku teadet?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJa oma spämmi lõpetuseks...
Asi, mis jäi Coolbetis positiivselt silma:
Kui sisselogides näitab ainult Coolbetis tehtud panuste hulka, siis on pointless, miski väike tegija vaevalt miskit indikatsiooni suudab anda turusuundadest. USAs on palju bookied avatud, küll aga enamasti US spordi osas. Näiteks SBROdds näitab ilusti kõike
Kommentaar
-
ning https://www.sportsinsights.com korjab hetkel vist üle 40 bookie info kokku ja esitleb neid. Kahjuks aga on see inff tasuline
Kommentaar
-
Coolbet on üks väheseid eestimaiseid mängufirmasid. Keskmine kasumimarginaal on 8-9% selles valdkonnas. Teisisõnu, iga panustatud 100 euro pealt võtavad firmad endale 8-9 eurot. Coolbet on pidanud seda liiga kõrgeks, kuna see pärsib meelelahutuslikku aspekti. Seepärast on Coolbet otsustanud viia enda marginaali 3-4% vahele, tänu millele saavad mängijad võita rohkem raha.
Kommentaar
-
Negatiivne kogemus eile Olybetist. Tegin live panuse ühele mängule, et lisaajal lüüakse värav. Kõik ilus, värav tuli aga Olybetis vaadates panus tagastatud peale mängu. Võtsin siis ühendust, et milles asi, alguses hakati mulle seletama kuidas üle/alla üldse toimib, natukese hiljem, tehti mulle selgeks, et nemad võivad igakell panuse tühistada pärast kui ütlevad, et olid nö määrand vale koefitsendi. Koefitsent oli peaaegu identne mis ühes alternatiivses kontoris vb natukese isegi kehvem aga kuna raha oli hetkel seal siis tegin ka panuse seal.
Kui tihti teistel analoogseid juhtumeid on olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustEesti kontoritega on alati probleeme olnudTriobet on seal tipus tavaliselt uhkes üksinduses.
Küisisid lisaks koefitsendi kohta muidu? Kui palju see mööda oli siis nende arvates, ma pinniks neid natukene sinu asemel.
Olybet on ka ainult selle pärast hetkel üks minu valikutest, et neil on live bettimis mängude valik üpris normaalne võrreldes siin teiste Eesti saitidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustNegatiivne kogemus eile Olybetist. Tegin live panuse ühele mängule, et lisaajal lüüakse värav. Kõik ilus, värav tuli aga Olybetis vaadates panus tagastatud peale mängu. Võtsin siis ühendust, et milles asi, alguses hakati mulle seletama kuidas üle/alla üldse toimib, natukese hiljem, tehti mulle selgeks, et nemad võivad igakell panuse tühistada pärast kui ütlevad, et olid nö määrand vale koefitsendi. Koefitsent oli peaaegu identne mis ühes alternatiivses kontoris vb natukese isegi kehvem aga kuna raha oli hetkel seal siis tegin ka panuse seal.
Kui tihti teistel analoogseid juhtumeid on olnud?
Endal polegi väga selliseid negatiivseid kogemusi. Ühe korra oli bet365es, et cornerite panuses määrati mulle kaotus kuigi oleks pidanud olema psuh või võit, ei mäletagi. Pärast chati vaidlust määrati boonus ehk siis lõppes hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sonderfern Vaata postitustVäga alatu ja kliendivaenulik käitumine Olybeti poolt. Leian, et mida rohkem kontorite poolt petta saanud kliendid sellest foorumites teada annavad, seda parem see on sest siis ehk saab nende maine kahjustatud ja on põhjust enda poliitikat muuta.
Endal polegi väga selliseid negatiivseid kogemusi. Ühe korra oli bet365es, et cornerite panuses määrati mulle kaotus kuigi oleks pidanud olema psuh või võit, ei mäletagi. Pärast chati vaidlust määrati boonus ehk siis lõppes hästi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar