Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Telekavaataja blogi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    vabandust, 67 panust ei ole postitanud - siis on breakeven
    jah, seda küll, sest maja vastu pole võimalik võita. sometimes lose, always win. või ehk paar protsenti võidab kui üldpopulatsiooni vastu minna.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma olen 100% kindel, et ChelseaFC on longrunis oma panustega plussis.

Leave a comment:

• cabron
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    tõenäoliselt ChelseaFC on jätnud siia postitamata 50 sarnast panust, mis ei võitnud
    Oleks ikka plussis ju, ei?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    vastan ise, sest see on value. pikalt siin foorumiski lahatud teema result oriented mõtlemine vs valuegamble. panen puusalt, et 20st 19l korral ei oleks see panus võitnud ja antud vastasseisus samade koosseisudega ei pruugi seda väärtust kunagi kinni püüda, aga kuna analoogseid situatsioone tuleb ikka ja ikka ette, siis long run teed ikka kenasti profitit.
    tõenäoliselt ChelseaFC on jätnud siia postitamata 50 sarnast panust, mis ei võitnud

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Navas Vaata postitust
    Kust sellise mõte peale üldse tulid et üle 9.5 proovida haha
    vastan ise, sest see on value. pikalt siin foorumiski lahatud teema result oriented mõtlemine vs valuegamble. panen puusalt, et 20st 19l korral ei oleks see panus võitnud ja antud vastasseisus samade koosseisudega ei pruugi seda väärtust kunagi kinni püüda, aga kuna analoogseid situatsioone tuleb ikka ja ikka ette, siis long run teed ikka kenasti profitit.

Leave a comment:

• Reintz
    replied
    Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
    ChelseaFC korralik võtukas
    Kummardus ja aplaus!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Väike offtopic blogis, vabandan, aga see PAOKi Benfica mäng oli huvitav. Koef oli tugevasti under 2.5 poole kaldu (1,6) samal ajal, kui over oli 2,3.
    Signs were in the air though, võite ise ette kujutada seda pidu, kui 25 minutiga 3 löödud olid.
    Lisaks, West Ham - Wolvesi mängul on coolbetis külaliste võidukoef 3. Selline miks mitte proovida.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Mulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küll Kahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.

Kust sellise mõte peale üldse tulid et üle 9.5 proovida haha

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Mulle kombotada ei meeldi, aga suured koefitsendid meeldivad vahest küll Kahju et kontor nii vähe oli nõus vastu võtma.

mine perse

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied

Leave a comment:

• manalamees
    replied
    see rallika oma on loogiline ja ilus.ma pole ise kunagi 1 betiga nii palju teeninud.396 oli max ja see ka kogemata,kuna duubeldasin sigalakku t2is mingit nhl 3 m2ngu ja vedas

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Kui natuke jagamiseks läks, siis minu kuu aja tagune kombo.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Mis see kombo kogukoef oli? Ma ise teen ka vahel lihtsalt meelelahutuse mõttes mingeid 5-10seid kombosid paari euri peale. Pärast hea mõni õhtu kontrollida flashscorest tulemusi.
    10.9 äkki?

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Mis see kombo kogukoef oli? Ma ise teen ka vahel lihtsalt meelelahutuse mõttes mingeid 5-10seid kombosid paari euri peale. Pärast hea mõni õhtu kontrollida flashscorest tulemusi.

Leave a comment:

Working...
X