Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• richard154
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ah ma ei viitsi. Kuigi sedatüüpi idee on mul olnud lõppmänguks ja kuhugi Betsafe üles panna.

Hea mõte. Tee lõppmänguks ära.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    kunagi vist rääkisin sellest, aga huvitav oleks näha, milliseid koefitisiente pakub telekavaataja SBT korraldajana igale osalejale SBT 21 võitmiseks. Liiatigi kui oddsmaking on nüüdseks igapäevane töö ja hobi.
    Ah ma ei viitsi. Kuigi sedatüüpi idee on mul olnud lõppmänguks ja kuhugi Betsafe üles panna.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    kunagi vist rääkisin sellest, aga huvitav oleks näha, milliseid koefitisiente pakub telekavaataja SBT korraldajana igale osalejale SBT 21 võitmiseks. Liiatigi kui oddsmaking on nüüdseks igapäevane töö ja hobi.

Leave a comment:

• Lambimees
    replied
    Keegi kossuspets oskab kommenteerida Avtodori konfi täna? Tundub jube hea esmapilgul.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    kui aasta tagasi kandideerisin, siis pidid juba 2017 suvi tulema. tundub, et miskid takistused ees.

Leave a comment:

• DeploY
    replied
    Discover exceptional career opportunities at bet365, one of the world's leading betting and gaming companies. Join our Never Ordinary team today.

Otsivad endiselt account advisoreid

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    No siiski ei lase mul sisse logida, kas vanad kasutajad kustutati üldse ära? Ja uue kasutaja tegemine ka ei õnnetu, ehk vist ruttasin ette sellega.
    Paar aastat tagasi otsustas b365 Eesti turule ametlikult siseneda. Selleks kustati kõik eestlaste kontod ära ja ei lastud uusi teha vms (noh eks teatud skeemiga saab alati). Nüüdseks on see litsenside taotlemine ja äri püstipanek omajagu aega võtnud.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Juba peaks olema.
    No siiski ei lase mul sisse logida, kas vanad kasutajad kustutati üldse ära? Ja uue kasutaja tegemine ka ei õnnetu, ehk vist ruttasin ette sellega.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Red Devil Vaata postitust
    Millal Bet365 peaks Eesti turule tulema? On kellegil infot?
    Juba peaks olema.

Leave a comment:

• Red Devil
    replied
    Millal Bet365 peaks Eesti turule tulema? On kellegil infot?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    SBT 21 pre-season vaimus löön lauale panuse Lokomotiv DC. Atleticol on solid seis ning ilmselt ei tule täna sellist haamerdamist, nagu eelmine nädal. Lisaks on Atletico ML odds ikkagi päris kõrge (SBO hetkel @ 2.01), mis näitab, et bookied on üsna kindlad selle tulemuse mitteesinemises.

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Ma jäin vist ennustusliigas 2 silma vahele, eile 07:50 ennustasin

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    mis sellel mängul viga?
    See ei toimu.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    mis sellel mängul viga?
    nvm, sain ise ka aru, et... juba peetud

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ja Coolbet pole ikka maha võtnud Välk - Narva hokimängu. Huvitav, et nad panid isegi ühe player speciali üles.
    mis sellel mängul viga?

Leave a comment:

Working...
X