Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Oops. Turna läbi siisAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitust45.4 läheb maha.
40.4 ühikut oli alles muidu.
Leave a comment:
-
Nope, kui reeglite vastu eksid ja bet kaotab, siis peaks ikkagi arvesse minema?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSee peaks void olema. Polnud piisavalt ühikuid selle panuse jaoks.
Muidugi see Brasiilia mäng on ikka normaalne laks mööda kastaneid. Vaatad kavast, et õhtune mäng on Brasside oma ja ootad korralikku tulevärki, aga tüübid lihtsalt ei viitsi. Faking alagrupimängud.
Leave a comment:
-
45.4 läheb maha.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSee peaks void olema. Polnud piisavalt ühikuid selle panuse jaoks.
Leave a comment:
-
See peaks void olema. Polnud piisavalt ühikuid selle panuse jaoks.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustB
Brazil - Switzerland
Brazil -1AH@1.77 1xbet 50 ühikut
Leave a comment:
-
Järgmises tabelis on õige.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSee peaks +21.6 olema
Leave a comment:
-
See peaks +21.6 olema 😊Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustC
Maroko vs Iraan
Over 3 cards @ 2.08 (bet365)
20 yhikut
Leave a comment:
-
Vaadates seda tabelit, siis kutid mul on tunne, et me ennustame ikka väga vale spordiala.
Leave a comment:
-
Selge. Tänud täpsustamast !Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee on 1 poolaja kohta. Sorry minu tähelepanematus.
Maroko-Iraan Topeltšanss 1-poolaeg 1-2 @1,8 panus 10
Ja kujuta ette nüüd 30+ panust päevas korra läbi lapata õhtul veidi joogisena pärast tööpäeva ja nähtud mänge.
Leave a comment:
-
See on 1 poolaja kohta. Sorry minu tähelepanematus.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma muudan koefi 1.38-ks? Või tühistan panuse?
Maroko-Iraan Topeltšanss 1-poolaeg 1-2 @1,8 panus 10
Leave a comment:
-
Sellist bookiet kasutaks isegi meeleldi, kes 12 pakub 1,8ga. Kui viik on 3+ (ainult erandolukorades on see oluliselt alla 3), siis kuidagimoodi ei saa 12 olla 1,8. Mõelge ka natuke loogiliselt.
Leave a comment:
-
Et siis Maroko või Iraan embkumb võidab. Topeltšanss 12. Viigi puhul oleks panus möödas.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSaad palun täpsustada seda panust:
Leave a comment:
-
Ilmselt et mäng ei jää viiki?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSaad palun täpsustada seda panust:
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: