Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ma tean küll, et marathoni kasutad. Ja mul pole õrna aimugi, mis seis on. Lihtsalt mul on võimatu tagantjärgi näha, et see 5.7 oli. Sorts, jääb 5.6 peale.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEem 21:58 läks täpselt 5,7 peale. Minul ju vahet ei ole kas 5,6 või 5,7. Vltsin selle mis marathonis oli.
Leave a comment:
-
Eem 21:58 läks täpselt 5,7 peale. Minul ju vahet ei ole kas 5,6 või 5,7. Vltsin selle mis marathonis oli.
Leave a comment:
-
5.6 koef ju?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust22:00 Brasiilia jalka
Chape vs Figueirense
Figueirense first half win@5,70 marathon 330 ühikut
Leave a comment:
-
Krt jõudsin liiga hilja koju, aga suht rändom bet oleks tulnud nagunii. Nüüd peab kohaliku tiimi poolt olema!
Marathonbetis selle panuse odds iga minutiga tõusis, seega suht kindel loser
Leave a comment:
-
Krt mul läks see kellaaegade värk täitsa meelest, et kas saab veel panustad või oli 19:00 -ni aega?
Leave a comment:
-
Raikkonen katkestas u 20 ringi enne lõppu. Sõitis liiga vara boksist minema, rattas polnud veel kinni...
Tulgu, mis tuleb nüüd. Panin kiiresti mingi panuse kokku, et esikoha eest võidelda.
Leave a comment:
-
Seda ka, et esikolmikult tahaksin võimalikult kiiresti kinnitust, et osalete SBT22-s. Kohe kui turna lõppeb, võiksite seda öelda, siis teen ülekande esimesel võimalusel.
Leave a comment:
-
Ma just tahtsin sama teha.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust13:00 Vändra Vaprus - Nõmme United
Nõmme United @2,7 (Coolbet)
300 ühikut
Leave a comment:
-
See comeback oli mulle vaadates ajalugu veidi fair ka. Nt see cardiff vs wolves mäng või 1. kvartali mööda läinud Kolumbia panus. Ehk ebaõnne on ka päris palju olnud.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKurat. Läksin 2:0 seisult hea tujuga randa ja nüüd näen, et ManU tegi comebacki. Räikkönen stardib teisena, seega see panus on kotis!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
ok , oma viga
Leave a comment: