Algselt postitas underdoggie
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
See pühapäev on oscarite jagamine, Frances McDormand on küll suur favoriit parima naisosatäitja oscarile, aga tema parim roll oli ikkagi Fargos ja Sally Hawkins ja Saoirse Ronan tegid elu näitlemised, seega nende koefid vastavalt 16 ja 9 betsafe poolt on väärt proovimist, sest üllatusi vahel juhtub ja kui oscarite välja andjad midagi üldse jagavad siis nende kahe võimalus võiduks peaks olema pea sama suur kui kihlveokontorite favoriidil ja minu kui amatööri hinnagul Frances ei teinud neist paremat näitlemist. Ehk mõlemale sümboolne 1 eur peale ja loodetavasti tehakse normaalne valik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustTODAY, 01:00, Sao Paulo, 1. round, clay
G.Clezar vs T.Monteiro over 21.5@1.78(Unibet)
+
TODAY, 12:00, Dubai, round of 16, hard
Paire vs Coric 2@1.62(Unibet)
Kokku: 2,88
Panus: 25
Kommentaar
-
Bautista-Aguti matši Herberti vastu on põnev jälgida. 2 seti lõpus lootsin et eelviimase geimi Agut võidaks ja et viimase seti kaotaks, et säiliks võimalus 3nda setiga spread coverida. Vingelt põrutab küll nüüd 3ndas setis, ehk ei tulegi push/kaotus mu betil.
Usun, et telekavaatajale meeldib ka selline asjade käik
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustBautista-Aguti matši Herberti vastu on põnev jälgida. 2 seti lõpus lootsin et eelviimase geimi Agut võidaks ja et viimase seti kaotaks, et säiliks võimalus 3nda setiga spread coverida. Vingelt põrutab küll nüüd 3ndas setis, ehk ei tulegi push/kaotus mu betil.
Usun, et telekavaatajale meeldib ka selline asjade käik
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustKas underdoggie panus on valid üldse? Sesmõttes, et mõlemate pickide mängusuunad olid nii minu kui telekavaataja poolt kaetud.
Kommentaar
-
1) Teiste spordialade puhul on panuste "kopeerimine" keelatud ning arvesse läheb esimene panus, mis on tehtud vastava mängija/võistkonna või mängujoonise poolt.
NB! Antud punkt käib vaid üksikpanuste kohta.
2) Mul on ikka tublisti riskantsemad panused, kui eelkõnelejatel (ühel on spread -4 erinev, teisel -2,5)
Kommentaar
-
3.4 Varem postitatud panusele enam panustada ei või! Arvesse läheb varem postitatud panus. Kui keegi panustab juba korra Arsenali võidule x-tiimi vastu, siis selle x-tiimi vastu enam Arsenali võitu panustada ei tohi.
Jalgpallile panustamise puhul: Kellegi teise panustatud võistkonnale või mänguarengu suunale tohib panustada, seda 1,5 väravat ületades. Näiteks Arsenali võidu puhul, tohib seda korrata vaid Arsenal -2,0 händikäpiga. Või Arsenal - Hull mängus Under 3.0 tohib korrata Under 1.5. Nurgalöökide, kollaste kaartide ning muu statistika puhul on piiriks 2.5 ühikut.
Teiste spordialade puhul on panuste "kopeerimine" keelatud ning arvesse läheb esimene panus, mis on tehtud vastava mängija/võistkonna või mängujoonise poolt.
NB! Antud punkt käib vaid üksikpanuste kohta.
3.4a Eelnevalt postitatud panust tohib kasutada kombos, mille ülejäänud osa on väärtuses vähemalt 1,8.
Kuna punktis 3.4a ei ole täpsustatud, et teine osa ei tohi olla kopeeritud, siis pmst JOKK.
Ja siis mõni ütleb, et reegleid on liiga palju...
Kommentaar
-
Ma saan 3.4a-st nii aru, et kombo ülejäänud osa(sinu nn. enda valik/mitte varem kasutatud) peab olema vähemalt 1.8. Ilmselgelt on see tõesti tõlgendamise küsimus ja pole määratletud. Sellepärast ju varem võetaksegi liine ära, et hiljaks ei jääks. Ma olen varasemalt juba oma arvamust väljendanud nende nn. kopeerimiste kohta, mis varasemates SBT-des on olnud, kus romario/chelseafc superliine leiavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustjättes kõrvale jabura süüdistuse, et ma kopeerin teiste kasutajate panuseid, on mu arust liinid piisavalt erinevad, et kummaline on rääkida mingist kopeerimisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKeegi ei süüdistagi sind kopeerimises ja sel ei ole absoluutselt vahet, kas sa tegid seda tahtlikult või mitte. Praeguste reeglitega on see valid, kuna pole täpsustatud kombo ülejäänud osa kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustOk, väga hea. Mõmmik raudselt arvab nüüd, et pettuse teel on saadud kõik
Järgmisest turniirist peab teine osa olema ka postitamata.
Ja Soome naised võivad perse minna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar