Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Mina näen alles nüüd neid kahte kuupäeva ning üheksas sobiks paremini...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Krt, siin ju muuta ei saa, aga ma ei jõuaks mitte ühegi valemiga varem kui 19.30....et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Kommentaar
-
3,5 olemas. Keegi veel?Kommentaar
-
Hetkeseis siis selline: mina ja mazz tuleme kindlasti (mazz ju 3. korda tulemata ei jäta), Väravavaht jõuab alates 19.30 (ilmselt kell 20.00), Romario teeb kõik endast olenevat, et jõuda, Svenniid jõuab 7-ks, aga kusagil alates kella 22.00-st peab edasi liikuma.
Panen enda nimele laua kinni dublineri. Kui keegi ei tea mu nime, võite privas küsida.
Reedel kell 19.00 Dubliner.Kommentaar
-
Lihtsalt igaks juhuks tuletan meelde, et see on täna.Hetkeseis siis selline: mina ja mazz tuleme kindlasti (mazz ju 3. korda tulemata ei jäta), Väravavaht jõuab alates 19.30 (ilmselt kell 20.00), Romario teeb kõik endast olenevat, et jõuda, Svenniid jõuab 7-ks, aga kusagil alates kella 22.00-st peab edasi liikuma.
Panen enda nimele laua kinni dublineri. Kui keegi ei tea mu nime, võite privas küsida.
Reedel kell 19.00 Dubliner.Kommentaar
-
Tänud kõigile, kes kohale jõudsid. Oli asjalik ettevõtmine ja seekord on hommikul kõvasti viisakam tunne ka.
Järgmise korrani.Kommentaar
-
Ja Coolbet pole ikka maha võtnud Välk - Narva hokimängu. Huvitav, et nad panid isegi ühe player speciali üles.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar