Barcelona ja Roma on küll õigustatult favoriidid, kuid mõlema puhul ei saaks ka viiki/kaotust pidada liiga suureks üllatuseks. Barca võib vabalt anda mõnele põhimehele puhkust ja nad siiski võõrsil. Bayer oli isegi Nou Campil soliidne. Seega Bayeri üllatusvõit/ viik poleks Barca jaoks vähetähtsas mängus liiga suur üllatus. Roma on lihtsalt väga keskpärane meeskond. BATE võitleb samamoodi edasipääsu eest nagu Roma. Seega mulle meeldib min stakes Bayer to qualify 11 ja Bate to qualify 15 @bet365.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Minu puhul mängib väga suurt rolli mängude vaatamine. Ehk siis mõni aeg tagasi oli võimalus vaadata igasugust vutti ja pidevalt mängus sees olla. Praegu vaatan harva ning olen pigem numbrite jälgija. See jätab oma jälje.
Lisaks vahel on need inimesed päris head ennustamises, kes huvituvad mõnest liigast eemalt. Nagu näiteks mina Venemaa liigast. Kui ma enamiku mängudest omal ajal nägin, siis tundus ennustamine kohutavalt lihtsana. Ma riskin väita, et kasutaja Mask oskaks väga häid panustamissoovitusi Prantsusmaa liigale anda.
Kommentaar
-
Mis puutub BATEsse, siis nemad tunduvad selline tüüpiline home-away meeskond, kes kodus on suurtele peavalu ja keskmike käest röövivad ka punkte (3:2 Roma, 1:1 Bayer), aga teiste kodus on hea kui ise värava üldse kirja saavad. Kodus vv soliidne 4:5 (3 mängu), võõrsil 1:7 (2 mängu). Seega BATE võimalustusse ma kohe kuidagi ei usu. Värava või äärmisel juhul kaks (Roma kaitse on Roma kaitse) saavad kirja, aga kodus peaks Roma ise BATE sugusele kindlasti vähemalt 3 ära vajutama. BATE kodus ka pigem oli Romal õnnetu päev, kus suured individuaalsed eksimused (eesotsas Szczesnyga) olid need, mis kohe jalad alt ära lõi.
Barcelona osas teeb Bayeri südikas mäng Camp Noul kindlasti ettevaatlikumaks, aga samas, vaatasin just järgi, et see napp 2:1 võit Bayeri üle jäi täpselt perioodi (sept. teine pool ja okt. algus), kus Barcal oli selline väike mõõn. Romaga viik, Celta Vigolt 4:1 pakk, napp 2:1 võit kodus Las Palmase üle, samas mängus Messi kaotamine ja lisaks kohe peale Bayeri mängu võõrsil kaotus Sevillale. Barca ei suutnud üheski sept. peetud mängus enda väravat puhtana hoida. Hetkel aga on Barca lasknud endale ainult 2 väravat viimase 8 mänguga (kõik sarjad kokku). Ja me kõik teame, milline see meeskond hetkel on. Seega võrdleme üpris erinevas hoos Barcasi. Lisaks Messi on kindlasti päris näljane väravate ja võitude järgi.
Eks see suuresti sõltub jah paljudele puhkust antakse. Kui paarile-kolmele-neljale, siis ei näe küll suurt probleemi. Kes teevad kombosi, siis sisse panna Asian 0 tundub küll väga hea (1.5 kandis) ja ega üksikpanusena siin suurelt kindlasti võitu ei tasu jahtima minna, maksimaalselt med stake. Siin on aga pigem küsimus, et huvitav palju see koef kukkuda võib selle kahe nädalaga?
Kommentaar
-
Bookie mistake mida on võimalik ära kasutada siin, South-Sudan vs Malawi mängu prematch over/under koefitsiente pakutakse selle bookie juures, kuigi mäng on kohe kohe lõppemas ja seis on 1:0 hetkel
eile tehti sama viga mitme erineva bookie juures, mängud olid juba läbi kui ikka veel sai panustada. 188bet tühistas panused, aga williamhill maksis välja...võib õnne proovida
lahe dok film:
Kommentaar
-
Algselt postitas N4pster Vaata postitustwilliam hillis vist ei saa eestlased enam üldse panustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas kvartali võitu on mõtet püüda või saab sellest ainult turniiri võitja kasu?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMidagi reeglites kirjutatud eelistele oodata pole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar