Algselt postitas cabron
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Krt, see läks küll hästi. Kahju, et varem ei näinud sinu postitust - väike meelelahustuslik 5 eurine bet pühapäeva õhtuks ei teeks paha (olgu siis kaotav või võitev)
-
Jah, eriti kui näiteks Coolbet pakub koefiks 1,07.Algselt postitas cabron Vaata postitustei, ma mõtlen et La riskib 100ga, et võita 5. Ei meiki senssi.
Leave a comment:
-
seni päris hästi, 4 mängu kodus ja loodame, et KC ja TB väravafestivali ei korraldaAlgselt postitas cabron Vaata postitustkuna täna USAs suur mängudeõhtu, siis meelelahutuse mõttes uurisin, kes on suurimad underdogid publicu arvates ja tegingi 5-eventise panuse - kerge konjaki kõrvale hea jälgida. Polegi kunagi nii suure koefiga panust teinud, mis siis et 5 EUR kõigest..
Leave a comment:
-
kuna täna USAs suur mängudeõhtu, siis meelelahutuse mõttes uurisin, kes on suurimad underdogid publicu arvates ja tegingi 5-eventise panuse - kerge konjaki kõrvale hea jälgida. Polegi kunagi nii suure koefiga panust teinud, mis siis et 5 EUR kõigest..
Leave a comment:
-
minul ju 5 eurine risk. ma vöin 20/400 panuse ka teha
Kui keegi tahab, siis ma betiks veel selle peale, et PA läheb löpuks punaseks. oddsid ja kuupäeva vöib ise pakkuda
Leave a comment:
-
100 ja 5. kinnitan.Algselt postitas cabron Vaata postitustkaala ja Veel1v2rav ütlevad, et ei ole 21.jaanuar Biden president?
LaRaBla ütleb, et on?
Ja kui ei ole president selleks päevaks, siis maksab LaRaBla mõlemale 200 eur ja kui on president siis maksavad kaala ja Veel1v2rav kumbki 5 eur? Täitsa off ju risk, või saan ma valesti aru?
Leave a comment:
-
Ma üldiselt pean enda ainsaks riskiks seda, et Biden sureb ära, jah.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMul ka küsimus, kas bet seisneb selles,et Trump kuidagi tulemusi vaidlustada suudab (0.0% tõenäosus) või selles, et 78-aastane mees elab keset koroonapandeemiat järgmised 2 kuud üle riigis, kus 70 miljonit relvastatud alaarenguga inimest paremtsentristlikku poliitikut saatana poolt saadetud kommunistiks peavad?
Leave a comment:
-
Mul ka küsimus, kas bet seisneb selles,et Trump kuidagi tulemusi vaidlustada suudab (0.0% tõenäosus) või selles, et 78-aastane mees elab keset koroonapandeemiat järgmised 2 kuud üle riigis, kus 70 miljonit relvastatud alaarenguga inimest paremtsentristlikku poliitikut saatana poolt saadetud kommunistiks peavad?
Leave a comment:
-
Pole enam väga jälginud, mia seis on. Olen lihtsalt niimodi aru saanud, et kui Trump läheb kohtusse, siis ei kinnitata VEEL Bidenit presidendiks. Või olen milleski valesti aru saanud?
Leave a comment:
-
100 ja 5. Ja ainult kaalaga, veel1v2rav ei tahtnud. Aga hetkel ootaks kaala-poolset kinnitust, et kas tahab kedagi vahemeheks ka või on niisama aumeeste värk.Algselt postitas cabron Vaata postitustkaala ja Veel1v2rav ütlevad, et ei ole 21.jaanuar Biden president?
LaRaBla ütleb, et on?
Ja kui ei ole president selleks päevaks, siis maksab LaRaBla mõlemale 200 eur ja kui on president siis maksavad kaala ja Veel1v2rav kumbki 5 eur? Täitsa off ju risk, või saan ma valesti aru?
Leave a comment:
-
kaala ja Veel1v2rav ütlevad, et ei ole 21.jaanuar Biden president?Algselt postitas kaala Vaata postitustdiil. sobib?
LaRaBla ütleb, et on?
Leave a comment:
-
Tahad kedagi vahemehena ka kasutada?Algselt postitas kaala Vaata postitustdiil. sobib?
Leave a comment:
-
diil. sobib?Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustNapakad.
5 vs 100 suhtega olen nõus mõlemaga diili tegema, tundub olevat kihlveokontorite põhjal aus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: