Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Jätkame nädalavahetuse panustega. Seekord Korea 2. liiga. Vaatasin, et lehekülg https://mmu.ac.tz/jeju-united-vs-jeo...ns-aug-01-2020 andis matemaatilise analüüsi tulemuseks Jeju võidu 3:1, asentan neile oma analüüsi vastu, mis väidab vähemalt Jeonnami viiki. Seega laupäevahommikune standoff mmu.ac.tz vs Cabron. Let's go!
-
Põnev on seegi, et Ham-Kam on igas viimases 4 mängus võidu/viigi käest andnud just 90+ minutil. Ehk peaks rohkem tähelepanu pöörama mängu lõpus oma kaitseleAlgselt postitas cabron Vaata postitustAi, kant homosid, UllKisa lõi viimasel yleminutil viigivärava, aga no parem väike pluss kui mittemidagi.
Leave a comment:
-
Mõte on ka panustamisega jätkata B365s, kus on cashout optsioon, mida heameelega kasutaks alates 90ndast minutist - neid kordi, mil üleminutitel panus kaotanud/viigistanud on, on ikka liiga palju.
Aga jätkame tänast panustamisõhtut Austria 2.liigaga, kuhu asetasin panuse tiimi peale, kel kodustaadion pigem ebakindlust tekitab, aga õnneks nad seekord vastastiimil külas. Olen mõelnud, et miks mõnedel tiimidel on kodus tulemused kehvemad kui võõrsil, ehk keegi teab?
Leave a comment:
-
Ai, kant homosid, UllKisa lõi viimasel yleminutil viigivärava, aga no parem väike pluss kui mittemidagi.
Leave a comment:
-
pole ammu siia midagi postitanud, aga see panus tundub täitsa tehtav. Tabeliseis näitab Ham-Kamil küll 0 võitu ja 5 kaotust, aga peaaegu kõik matšid on langetud võideldes, mitte kuivalt 3:0 saadud, see tähendab, et vendadel püssirohtu on ja Hullu Kisa taolise meeskonna vastu on šansud täitsa olemas.
Hull Kisa on ei ole ka oddse vaadates teab mis suur favoriit, kuigi tipsterid backivad pigem Kisa.
Leave a comment:
-
Natuke haledalt nutune oli see väravavaht ka, aga siis googeldasin ja noh, ilmselt ei saa palju rohkemat tänapäeva teismelistelt oodata (19. aastane).
Leave a comment:
-
Ma ei ütleks, et pettus. Väravavaht rikkus täiesti selgelt joonelt liikumise reeglit, löögi hetkel mõlema jalaga üle meetri jagu väravajoonelt väljas. Abikohtunik oli ülimalt piinlikult raamatus kinni. Esimese kollase sai väravavaht joonelt liikumise eest, teise vist juba väga emotsionaalse rahulolematuse eest.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
Leave a comment:
-
Eesti liiga spetsialistid:
Flora liiga võit @ 1.4 Coolbetis tundub suht safe lüke, ei?
Betsafe pakub 1.25-ga näiteks seal kõrval.
Leave a comment:
-
Kalju on osanud end sitas seisus muidugi kokku võtta, aga koosseis on Kaljul ikkagi õhuke. Eks siin kõva võitlus tuleb. Kui vaadata Kalju võõrsil ajalugu, siis on valuet on Kalju peal küll.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNad ei ole liiga teravad see hooaeg olnud kohati. Aga ma liiga palju ei jälgi tegelikult. Võin eksida ka.
Minu meelest on Levadia ka homme ülehinnatud.
Leave a comment:
-
Nad ei ole liiga teravad see hooaeg olnud kohati. Aga ma liiga palju ei jälgi tegelikult. Võin eksida ka.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTurg ka, aga päris naljakas, et Coolbet, kes mu arvates pidevalt Kalevit ülehindab, tuleb siis välja 1,37ga satsi puhul, kes polnud 6 mängu järjest väravat löönud.
Minu meelest on Levadia ka homme ülehinnatud.
Leave a comment:
-
Turg ka, aga päris naljakas, et Coolbet, kes mu arvates pidevalt Kalevit ülehindab, tuleb siis välja 1,37ga satsi puhul, kes polnud 6 mängu järjest väravat löönud.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÜhtlasi see, et turg on järjepidevalt Legionit tugevamaks pidanud, kui ta tegelikult on, on mind pigem üllatunud.
Leave a comment:
-
Ühtlasi see, et turg on järjepidevalt Legionit tugevamaks pidanud, kui ta tegelikult on, on mind pigem üllatunud.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLegion vs tagumise otsa klubid väravaliin peaks hetkel mängupildi põhjal 0,5 olema, mitte 2,5+
0:0 valuegamblimine on hetkel ikka väga value olnud.
Leave a comment:
-
Legion vs tagumise otsa klubid väravaliin peaks hetkel mängupildi põhjal 0,5 olema, mitte 2,5+
0:0 valuegamblimine on hetkel ikka väga value olnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: