Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cabron
    replied
    Jätkame nädalavahetuse panustega. Seekord Korea 2. liiga. Vaatasin, et lehekülg https://mmu.ac.tz/jeju-united-vs-jeo...ns-aug-01-2020 andis matemaatilise analüüsi tulemuseks Jeju võidu 3:1, asentan neile oma analüüsi vastu, mis väidab vähemalt Jeonnami viiki. Seega laupäevahommikune standoff mmu.ac.tz vs Cabron. Let's go!

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Ai, kant homosid, UllKisa lõi viimasel yleminutil viigivärava, aga no parem väike pluss kui mittemidagi.
    Põnev on seegi, et Ham-Kam on igas viimases 4 mängus võidu/viigi käest andnud just 90+ minutil. Ehk peaks rohkem tähelepanu pöörama mängu lõpus oma kaitsele

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Mõte on ka panustamisega jätkata B365s, kus on cashout optsioon, mida heameelega kasutaks alates 90ndast minutist - neid kordi, mil üleminutitel panus kaotanud/viigistanud on, on ikka liiga palju.
    Aga jätkame tänast panustamisõhtut Austria 2.liigaga, kuhu asetasin panuse tiimi peale, kel kodustaadion pigem ebakindlust tekitab, aga õnneks nad seekord vastastiimil külas. Olen mõelnud, et miks mõnedel tiimidel on kodus tulemused kehvemad kui võõrsil, ehk keegi teab?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Ai, kant homosid, UllKisa lõi viimasel yleminutil viigivärava, aga no parem väike pluss kui mittemidagi.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    pole ammu siia midagi postitanud, aga see panus tundub täitsa tehtav. Tabeliseis näitab Ham-Kamil küll 0 võitu ja 5 kaotust, aga peaaegu kõik matšid on langetud võideldes, mitte kuivalt 3:0 saadud, see tähendab, et vendadel püssirohtu on ja Hullu Kisa taolise meeskonna vastu on šansud täitsa olemas.
    Hull Kisa on ei ole ka oddse vaadates teab mis suur favoriit, kuigi tipsterid backivad pigem Kisa.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Natuke haledalt nutune oli see väravavaht ka, aga siis googeldasin ja noh, ilmselt ei saa palju rohkemat tänapäeva teismelistelt oodata (19. aastane).

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    ebaõnnestunud mängupettus

Ma ei ütleks, et pettus. Väravavaht rikkus täiesti selgelt joonelt liikumise reeglit, löögi hetkel mõlema jalaga üle meetri jagu väravajoonelt väljas. Abikohtunik oli ülimalt piinlikult raamatus kinni. Esimese kollase sai väravavaht joonelt liikumise eest, teise vist juba väga emotsionaalse rahulolematuse eest.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    ebaõnnestunud mängupettus

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    1.4 tundub väga hea koef olevat

Leave a comment:

• dinero
    replied
    Eesti liiga spetsialistid:
    Flora liiga võit @ 1.4 Coolbetis tundub suht safe lüke, ei?
    Betsafe pakub 1.25-ga näiteks seal kõrval.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Nad ei ole liiga teravad see hooaeg olnud kohati. Aga ma liiga palju ei jälgi tegelikult. Võin eksida ka.

Minu meelest on Levadia ka homme ülehinnatud.
    Kalju on osanud end sitas seisus muidugi kokku võtta, aga koosseis on Kaljul ikkagi õhuke. Eks siin kõva võitlus tuleb. Kui vaadata Kalju võõrsil ajalugu, siis on valuet on Kalju peal küll.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Turg ka, aga päris naljakas, et Coolbet, kes mu arvates pidevalt Kalevit ülehindab, tuleb siis välja 1,37ga satsi puhul, kes polnud 6 mängu järjest väravat löönud.
    Nad ei ole liiga teravad see hooaeg olnud kohati. Aga ma liiga palju ei jälgi tegelikult. Võin eksida ka.

Minu meelest on Levadia ka homme ülehinnatud.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ühtlasi see, et turg on järjepidevalt Legionit tugevamaks pidanud, kui ta tegelikult on, on mind pigem üllatunud.
    Turg ka, aga päris naljakas, et Coolbet, kes mu arvates pidevalt Kalevit ülehindab, tuleb siis välja 1,37ga satsi puhul, kes polnud 6 mängu järjest väravat löönud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Legion vs tagumise otsa klubid väravaliin peaks hetkel mängupildi põhjal 0,5 olema, mitte 2,5+

0:0 valuegamblimine on hetkel ikka väga value olnud.
    Ühtlasi see, et turg on järjepidevalt Legionit tugevamaks pidanud, kui ta tegelikult on, on mind pigem üllatunud.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Legion vs tagumise otsa klubid väravaliin peaks hetkel mängupildi põhjal 0,5 olema, mitte 2,5+

0:0 valuegamblimine on hetkel ikka väga value olnud.

Leave a comment:

Working...
X