Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Kas on olemas sellist lehekülge, kus saaks kõikide eesti kihlveokontorite koefid võrdlusesse panna?
-
No ma päriselu-betid kopin. Aga arusaadavuse ja kiiruse mõttes panen edaspidi täisarvudega betid
Leave a comment:
-
Olgu öeldud, et vihkan su .25 kombosid ja nende kontrollimist. See on lihtsalt emotsioon, midagi isiklikku.Algselt postitas cabron Vaata postitustKuigi Dynamo +0.25 ei võtnud SBT raames, olen õnnelik et mõte liikus õies suunas telekavaataja mängumaal...
Keegi tahab rehkendusharjutusi? Võtke cabroni tänased kombod näiteks. Öelge, kaua teil läpaka taga ja kalkukaga läheb.
Leave a comment:
-
Kuigi Dynamo +0.25 ei võtnud SBT raames, olen õnnelik et mõte liikus õies suunas telekavaataja mängumaal...
Leave a comment:
-
Minu panuseid tasub followida vist.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEesti II Liiga,
12:00 Türi - Vaprus II
Türi @2.52
14:00 Raplamaa - VIljandi II
Raplamaa @2.39
Kombona @6.02 (NoxWin)
10 ühikut
Leave a comment:
-
Järgmises tabelis olemas.Algselt postitas lauri432 Vaata postitustMul on jäänud gulbise eraldi võit arvestamata mis panin 25 ühikut
Leave a comment:
-
Haha, ei tegelt mul olid panused päeval valmis vaadatud, aga siis ei saanud veel postitada ja nüüd väsinuna kui kirja panin, siis veits feilisin.Algselt postitas cabron Vaata postitustGOLDEN RULE 8: Never bet when angry, tired, emotional or under the influence of drink or drugs.
Leave a comment:
-
GOLDEN RULE 8: Never bet when angry, tired, emotional or under the influence of drink or drugs.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVäsinud peaga unustasin lisada veel, et kõik mängud on täna öösel.
Leave a comment:
-
Ahah, vastus oli kuhugi mujale maetud. Sain.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSama küsimus minugi poolt.
Leave a comment:
-
Sama küsimus minugi poolt.Algselt postitas QRkood Vaata postitustTelekavaataja, kas SBT algusest lõpuni liigasüsteem on igaveseks ajalugu?
Leave a comment:
-
Noh, panid Jab€i peale raha?Algselt postitas monn Vaata postitustNaiste tennises minnekse üha jõulisema tennise teed. St jõuga taotakse matsid ära. Kontveit mängib sellist piiripealset tennist. Tehnika, valmisolek, tervis kõik peavad 100% olema, kui tahab suurturnirii võita. Suurtel "hitteritel" Serena, Pliskova, Sharapova piisab vb mingi 60% ma-st et turniiri võita-lihtsalt jõu pealt võetakse ära Kanepil oli ka jõudu, aga ei suutnud kõike matche kvaliteetselt mängida.
Harilikult kui vaatan neid Kontaveidi liine, siis turg nn hindab teda kõrgelt. Pole mingit huvi mingi 1,2 koefiga Kontaveit vs underdog panna. Pigem mängiks Kontaveidi vastu, et mõni auahne noore top200 mängija vastu komistab
Leave a comment:
-
hea kasutajanimi sul hõhõAlgselt postitas monn Vaata postitustNaiste tennises minnekse üha jõulisema tennise teed. St jõuga taotakse matsid ära. Kontveit mängib sellist piiripealset tennist. Tehnika, valmisolek, tervis kõik peavad 100% olema, kui tahab suurturnirii võita. Suurtel "hitteritel" Serena, Pliskova, Sharapova piisab vb mingi 60% ma-st et turniiri võita-lihtsalt jõu pealt võetakse ära Kanepil oli ka jõudu, aga ei suutnud kõike matche kvaliteetselt mängida.
Harilikult kui vaatan neid Kontaveidi liine, siis turg nn hindab teda kõrgelt. Pole mingit huvi mingi 1,2 koefiga Kontaveit vs underdog panna. Pigem mängiks Kontaveidi vastu, et mõni auahne noore top200 mängija vastu komistab
Leave a comment:
-
Naiste tennises minnekse üha jõulisema tennise teed. St jõuga taotakse matsid ära. Kontveit mängib sellist piiripealset tennist. Tehnika, valmisolek, tervis kõik peavad 100% olema, kui tahab suurturnirii võita. Suurtel "hitteritel" Serena, Pliskova, Sharapova piisab vb mingi 60% ma-st et turniiri võita-lihtsalt jõu pealt võetakse ära Kanepil oli ka jõudu, aga ei suutnud kõike matche kvaliteetselt mängida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: