Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    millele täna/homme panustate? Huvitav, kas e-spordi panustamismahud suurenenud ka on?
    mina olen panustamisega lõpparve teinud

aga soovitan panna pimedalt Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika jalka liigades viikide peale

Leave a comment:

• cabron
    replied
    millele täna/homme panustate? Huvitav, kas e-spordi panustamismahud suurenenud ka on?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Mina kui Igor Mangi-koolkonna puukabistaja/selgeltnägija ütlen, et kuu ajaga on asi kontrolli all ja kõik pöördub normaalsusesse, s.h. toimub ka EM

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Vaata, mis ümberringi toimub. Paljusid otsuseid peab tegema esmakordselt. Bookie jaoks on kõige seifim void-bet võimalus.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Minu kogemusel kõikide edasilükatud sündmuste betid tühistatakse. Kui sa arvad, et EM edasi lükatakse, siis kasumiga panused cashoudi ära. Aga telekavaataja äkki annab täpsemat infot.

Leave a comment:

• richard154
    replied
    Mis te arvate, kas Euro 2020 panused tühistatakse, kui EM lükatakse järgmisesse aastasse?
    Mul päris kenake summa bet365's investeeritud, et kes saavad Inglise koondisesse. Ise kardan, et tühistatakse ning võimalusel peaks vist cashoutima kasumiga betid. Eile näiteks pakkus veel Dean Hendersoni puhul cashouti kolmekordselt, bet oli tehtud koefiga 3.75. Samas need cashoutid mulle üldse ei meeldi, võtavad korralikult vahelt.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Pakkuge parem telekavaatajale turgusid!
    Mis aastal toimub EM2020?
    Mis on Euroopas viimane liiga, kus toimub pealtvaatajatega mäng see hooaeg?
    Kas Liverpoolis jääb ka see aasta ship dockimata?

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Miks tänases Latvia-Estonia ühisliigas Liepaja koefitsent on 10.5?
    Mõlemad punased laternad. Palju vigastusi?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    P.S. USK Praha odds on ilgelt sitt Bet365s, aga kahjuks Pinnacle ei paku parlaysse Tšehhi kossu

Leave a comment:

• cabron
    replied
    mõtlesin, et mis neist lilledest ikka osta, Soccerneti Panustamise Mölas on viimasel ajal nii vaikne, et käratame ühe kossubeti hoopis

Leave a comment:

• Red Devil
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Oskab keegi öelda, mis panustamissait pakub terve hooaja väitel suurimat valikut panustamist premium liiga peale? Bet365 on üsna lai valik, aga händikäpid on seal päris täpselt paika pandud ja üsna keeruline panustada.
    Suur valik on ka 1xbetil. Optibetil ka veidi rohkem valikuid kui teistel saitidel.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Oskab keegi öelda, mis panustamissait pakub terve hooaja väitel suurimat valikut panustamist premium liiga peale? Bet365 on üsna lai valik, aga händikäpid on seal päris täpselt paika pandud ja üsna keeruline panustada.

Leave a comment:

• richard154
    replied
    Algselt postitas Red Devil Vaata postitust
    Eesti Itaalia vastu kossus favoriit. Tundub päris hea panus Itaalia peale panna.
    Sain ka eile Optibetist 2.33 koefi Itaaliale. Tegelikult tunne, et Eesti võtab Sakus, täismaja ees, täna ära. Vist peab panusega Eestile kasumi ära kindlustama.

Leave a comment:

• Red Devil
    replied
    Eesti Itaalia vastu kossus favoriit. Tundub päris hea panus Itaalia peale panna.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Kuidas kohalikele tenniseässadele tundub Caruso šansud Vesely vastu? Ilmselt turvalisem oleks olnud võtta Caruso games +2, aga kuna confidence ajab üle ääre siis läksin Caruso ML peale. copytipi investor läks automaatselt kaasa minu panusega.

Leave a comment:

Working...
X