Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
ma ka out - nii juhtub, kui eksikombel bette laksida korvpalli mitte jalkamudeli alusel.
-
YOLO.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMa olen tõenäoliselt enim kordi SBTd võitnud ja SBTst esimesel päeval välja langenud
Leave a comment:
-
Ma olen tõenäoliselt enim kordi SBTd võitnud ja SBTst esimesel päeval välja langenud
Leave a comment:
-
Ventspils 4-5 mängu vähemalt fixinud jah. Eelmine hooaeg ju fixisid Euroopa Liigas ka probleemideta ühe mängu vähemalt
Leave a comment:
-
haha, muidugi mitte. turg näitas selgelt juba poolajal ära, mis seal toimuma hakkab, et mis minulgi üle jäi kui pardale hüpata ja Jervi võtta.Algselt postitas cabron Vaata postitustet panused läksid Ventspilsi peale ja nad vedasid alt, või milles case, kui küsida võib?
Leave a comment:
-
et panused läksid Ventspilsi peale ja nad vedasid alt, või milles case, kui küsida võib?Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustjah, ikka.
Leave a comment:
-
jah, ikka.Algselt postitas cabron Vaata postitustmmm...tegu oli ju sõprusmänguga?
Leave a comment:
-
fixinud lihtsalt mitut treeningmängu, aga visuaalselt väga kurbnaljakal tasemel.Algselt postitas xerikx Vaata postitustNad vist olevat lapsed mängima saatnud, vähemalt nägin mingit tipi tolle Jervi peale
keda huvitab, siis mingi 1.51.00 pealt võib vaadata seda vapustavat kaitsest lähtuvat mängu, norrakad muidugi ka vahvalt saamatud. Rostovi mäng oli samasugune huumor ja midagi vist veel.
Leave a comment:
-
Nad vist olevat lapsed mängima saatnud, vähemalt nägin mingit tipi tolle Jervi pealeAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVentspilsi võiks Albaania liigasse paigutada.
Leave a comment:
-
Kusjuures 365betis kus ma tihti gamblin suurliigadega enda lõbuks ja long run olen viimane aasta kindlalt kahjumis ja ei saa boonuseid... sõber, kes panustab väikseid liigasid ja on kindlalt + saab koguaeg boonuseid. Ma ei saa tagamõttest aru, et miks toidetakse niigi raha välja viivaid kasutajaid.Algselt postitas cabron Vaata postitustbet365lt tuli 15 EUR tasuta panustamiskrediiti. mis eesmärgil neid jagatakse? ma niikuinii igapäevaselt laksin seal ja all-time on profitis. 2-selection combod prevalveerivad küll, mitte singled.
Leave a comment:
-
bet365lt tuli 15 EUR tasuta panustamiskrediiti. mis eesmärgil neid jagatakse? ma niikuinii igapäevaselt laksin seal ja all-time on profitis. 2-selection combod prevalveerivad küll, mitte singled.
Leave a comment:
-
Pigem olin täna õnnelik, et mõned eurod said pandud Eesti peale kossus. Võimas!
Leave a comment:
-
Ma olen trennis. Mängu ei näinud, aga Edersoni söödust löödud värav tõotab kihvt olevat
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: