Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ja Coolbet pole ikka maha võtnud Välk - Narva hokimängu. Huvitav, et nad panid isegi ühe player speciali üles.
-
Tänud kõigile, kes kohale jõudsid. Oli asjalik ettevõtmine ja seekord on hommikul kõvasti viisakam tunne ka.
Järgmise korrani.
Leave a comment:
-
Lihtsalt igaks juhuks tuletan meelde, et see on täna.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHetkeseis siis selline: mina ja mazz tuleme kindlasti (mazz ju 3. korda tulemata ei jäta), Väravavaht jõuab alates 19.30 (ilmselt kell 20.00), Romario teeb kõik endast olenevat, et jõuda, Svenniid jõuab 7-ks, aga kusagil alates kella 22.00-st peab edasi liikuma.
Panen enda nimele laua kinni dublineri. Kui keegi ei tea mu nime, võite privas küsida.
Reedel kell 19.00 Dubliner.
Leave a comment:
-
Hetkeseis siis selline: mina ja mazz tuleme kindlasti (mazz ju 3. korda tulemata ei jäta), Väravavaht jõuab alates 19.30 (ilmselt kell 20.00), Romario teeb kõik endast olenevat, et jõuda, Svenniid jõuab 7-ks, aga kusagil alates kella 22.00-st peab edasi liikuma.
Panen enda nimele laua kinni dublineri. Kui keegi ei tea mu nime, võite privas küsida.
Reedel kell 19.00 Dubliner.
Leave a comment:
-
Ma päris kindlalt ei saa veel öelda, aga ilmselt oleksin ka kohal.
Leave a comment:
-
9. märts - 3 inimest koos. Keegi veel?Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKrt, siin ju muuta ei saa, aga ma ei jõuaks mitte ühegi valemiga varem kui 19.30....
Leave a comment:
-
Krt, siin ju muuta ei saa, aga ma ei jõuaks mitte ühegi valemiga varem kui 19.30....
Leave a comment:
-
Mina näen alles nüüd neid kahte kuupäeva ning üheksas sobiks paremini...
Leave a comment:
-
Ehk siis seekord keegi ei saa/ pole huvitatud (peale mazzi)?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ootan vastuseid kuni kolmapäevani muidu.
Pakun esialgse plaani 9. (või 16. märts) kell 19.00 Dubliner.
Eelmine kord jagasime kulud omavahel ära ja läks ca 20 eurot nägu (et võiks sellega ka arvestada).
Leave a comment:
-
Ma ootan vastuseid kuni kolmapäevani muidu.
Pakun esialgse plaani 9. (või 16. märts) kell 19.00 Dubliner.
Eelmine kord jagasime kulud omavahel ära ja läks ca 20 eurot nägu (et võiks sellega ka arvestada).
Leave a comment:
-
9. oleks ideaalne.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust9. või 16. märts SBT kokkutulek Tallinnas?
Palun anda märku, kes on huvitatud ja mis kuupäevad.
Leave a comment:
-
9. või 16. märts SBT kokkutulek Tallinnas?
Palun anda märku, kes on huvitatud ja mis kuupäevad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: