muidu oleks ettevaatlikum olnud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
kui aus olla, siis mul läks meelest punktide kogumine lõppmängu osas
muidu oleks ettevaatlikum olnud
-
Praeguse seisuga (2 SBT-d on veel ees ja kõik kindlasti muutub) oleksid lõppmängu paarid järgmised:
telekavaataja vs. mazz VS. Kaurr vs. Tauri T
richardkoppel154 vs. EgoTrip VS. ChelseaFC vs. giga204
Leave a comment:
-
-
Täpselt 1 minuti peal:Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPäriselt? Ma ei vaadanud seda mängu
Kohtunik nägi seal viga vv vastu.
Leave a comment:
-
Päriselt? Ma ei vaadanud seda mänguAlgselt postitas mazz Vaata postitustTop 3 küll tuli, aga see oli ikka julm ebaõnn, kui kohtunik täiesti arusaamatult Betisi värava lugemata jättis.
Leave a comment:
-
Ma keskendusin ise rohkem Marseille mängule. Statistika oli küll vägev, aga ümar oli kogu see veeretamine Garcia poiste poolt ja kui moment tekkis prooviti mingeid imelahendusi (sh ka vähemalt 3 korda käärlööki) või joosti omavahel kokku. Ja no kohtunik ka just parimat partiid ei teinud.
79% Ball Possession 21%
22 Goal Attempts 9
5 Shots on Goal 3
9 Shots off Goal 2
8 Blocked Shots 4
20 Free Kicks 9
8 Corner Kicks 4
Aga ei, põnev oli ja varsti saab jälle proovida.
Leave a comment:
-
Top 3 küll tuli, aga see oli ikka julm ebaõnn, kui kohtunik täiesti arusaamatult Betisi värava lugemata jättis.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustBetis tra, väravat on vaja. TOP3 koht pole juba 8 turnat tulnud.
Leave a comment:
-
-
-
Underdoggie, mazzi, telekavaataja, Mõmmiku lõpupanused kaotasid. TauriT oma ka lähedal kaotusele.
Leave a comment:
-
Betis tra, väravat on vaja. TOP3 koht pole juba 8 turnat tulnud.
Leave a comment:
-
See oli täiesti lamp.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustOli tore, aitäh PSG, et kodus 9-2 ja 16-9 maha oskasite mängida! Umbes sama mõnus kui see, et NHLi parim kaitsemeeskond sai eile kodus 3-1 eduseisus olles 3-5 suhu viimase 9 minutiga. Edu teistele!
Leave a comment:
-
Oli tore, aitäh PSG, et kodus 9-2 ja 16-9 maha oskasite mängida! Umbes sama mõnus kui see, et NHLi parim kaitsemeeskond sai eile kodus 3-1 eduseisus olles 3-5 suhu viimase 9 minutiga. Edu teistele!
Leave a comment:
-
kogumine oligi eesmärk, mis 3. kvartali lõpuni edukalt toitis, 4. kvartal oli suuresti möödalask mis kahandas stäkki jõudsalt ning mis kokkuvõttes tingiski tolle viimase lükke
Leave a comment:
-
Peavad ikka terasest munad olema, et kogu turniir 3,65-se koefiga riski alla pannaAlgselt postitas underdoggie Vaata postitustkõigil betid tehtud, good luck kõigile! Mulle tundub, et pokkeriturniir ja SBT on dünaamikalt üsna sarnased - alguses käib vaikne siblimine ja naljalt allin ei minda ning lõppfaasis käib kõva stäkkide peale paugutamine.
Üks neljast, et võidad kõik, kolm neljast, et kaotad kõik. Edu igatahes ja vähemalt on põnev jälgida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: