Algselt postitas cabron
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Jap, ma olin suht pissed peale seda mängu. Fuenlabrada mängis 4. veerandil suht kindla edu maha - 70-82 oli ning järsku 85-84 Andorra ees ning lõpuks jäi vist 88-87. Lõpus pandi vabakaid mööda ning viimasel sekil oli norm koht kaheseks aga rõngasse. Nojah, panustaja argipäev.
-
richard154, nägin oddsportalist, et läksid täna Fuenlabrada võidu peale, aga ahvid käkerdasid võidu lõpus käest ära ikka Solid odds oli muidugi ka, B365 pakkus 5.00. Ise olin õnnelik Fuen +10 sadamassejõudmise üle.
Leave a comment:
-
Nojah, aga kokkuvõttes ka vahe kas u 220 ühikut või 15. Ma eile arutasin su panuse võimaliku võidu valesti, unustasin algpanuse lahutada.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul oli ka kurb, kui Reali ja Ajaxi mäng lõppes sisuliselt 20 min enne lõppu ära ja üks korner jäi saamata.
oleks õigesti arvutanud oleks prolly mingi kindlustava panuse teinud, aga kokkuvõttes teeb see SBTd huvitavamaks.
Leave a comment:
-
Mul oli ka kurb, kui Reali ja Ajaxi mäng lõppes sisuliselt 20 min enne lõppu ära ja üks korner jäi saamata.Algselt postitas richard154 Vaata postitusthttps://www.flashscore.com/match/S43klEp2/#video
Sellisest olukorrast penalti andmist 90+3 minutil pole mina veel näinud, päris kurb. Ilmselgelt soositi suuremat klubi.
Leave a comment:
-
A ja livescorei ei näegi vist kuskilt.. aga peaks ka homme youtubes olema.
Leave a comment:
-
Vabandan, olin mängul ja foorumisse ei astunud.
Live oli isegi youtubes olemas.
Mãngust ka natuke, korralik suur kaotus. Vastaste väravavaht tegi ikka vãga hea mãngu, eks Serviti visked olid ka ikka kehasse rohkelt aga jah. Täna siis niipidi.
Homme on nad omavahel taas vastamisi aga kuna cocksil on nii suur edu, siis ega seal millegi peale mãngida ei ole. Ja eks näha mis liinidega tullakse.
Leave a comment:
-
Käsipall , balti liiga.
Cocks - serviti
Panus: serviti +2.5@1.85 (bet365)
Kaurr, kust selle mängu livescore näeb?
Leave a comment:
-
Sorri, ma näen küll tulemusi, lihtsalt sinu oma jäi kahe silma vahele.Algselt postitas Kaurr Vaata postitustWww.baltichandball.net
Telekavaatajale siis, sealt näeb tulemusi ilusti.
Lihtsalt headsups,et mu panus on ikka kollase all
Leave a comment:
-
Telekavaatajale siis, sealt näeb tulemusi ilusti.
Lihtsalt headsups,et mu panus on ikka kollase all
Leave a comment:
-
Tegelt reeglites on see punkt, kui reeglitele mittevastav panus kaotab, siis, kaotab. Kui võidab, siis void.
Leave a comment:
-
Kas ühikud jäävad alles seljuhul? Läks täitsa meelest, et 3 oli max.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkolmene combo max lubatud
imo minu taoline panus on kaotanuks loetud minevikus, aga probably üks kombo mängudest kaotas, sul vist võitsid kõik..
Leave a comment:
-
kolmene combo max lubatudAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustMiks?
imo minu taoline panus on kaotanuks loetud minevikus, aga probably üks kombo mängudest kaotas, sul vist võitsid kõik..
Leave a comment:
-
-
Miks?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSu viimane panus on void niiehknaa.
Leave a comment:
-
Su viimane panus on void niiehknaa.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSBT mul viimane panus oli 50 ühikut, aga arvestasin laskesuusas Borsson-Percht tulemust valesti ja see oli kaotus. Ehk siis mul oli ainult ala 40 ühikut järgi ja see peaks siis kvalifitseeruma all-in panusena?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: