Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Homme on Argentina liigas Defensa y Justicia - Lanus. Vihjeks võib nii palju öelda, et kolmapäeval on Lanusel Brasiilias Copa Libertadorese finaali esimene mäng.
Metz võtab mängib 60 minutit vähemuses ning Toulouse ei suuda ära lüüa.. Käärlöögid latti, 5m pealt täiesti vabana värava keskelt väravavahile pikki larfi
Homme on Argentina liigas Defensa y Justicia - Lanus. Vihjeks võib nii palju öelda, et kolmapäeval on Lanusel Brasiilias Copa Libertadorese finaali esimene mäng.
Olen suht kindel, et see on kergelt fixed ja 3 setti on rohkem kui tõenäoline. Koef 2.0
Oleks natukene imelik kui raha maksnud inimesed näeksid halvimal juhul 6:2 6:1 mängu.
Coolbet annab veel 2:1 võiduks mõlemale poole 4.3 koefitsendi. Mis isegi parem kui 3 setti, ehk 2.3 koef.
Over 22,5 1.75
Teisi kontoreid pole veel uurinud
Olen suht kindel, et see on kergelt fixed ja 3 setti on rohkem kui tõenäoline. Koef 2.0
Oleks natukene imelik kui raha maksnud inimesed näeksid halvimal juhul 6:2 6:1 mängu.
Coolbet annab veel 2:1 võiduks mõlemale poole 4.3 koefitsendi. Mis isegi parem kui 3 setti, ehk 2.3 koef.
Over 22,5 1.75
Teisi kontoreid pole veel uurinud
Ma just mõni sekund tagasi bronnisin DUBLINERIS laua 4-5 inimesele. Reedel, Kell 19.00 olete siis oodatud. Ise tulen ehk 10-15 min varem ja üritan kõiges veenduda. Panin neile südamele, et telekas oleks ka enam-vähem nähtav (noh ikkagi klubivutt käib ka ja nii). Aga eks see pole kõige olulisem.
Aga need, kes veel liituda soovivad, ärge kartke, andke julgelt teada ja küll kõik tahtjad mahuvad. Laud on borneeritud minu eesnimele.
Need, kes mu eesnime ei tea (ehk siis need, kes pole kunagi SBT sissemakset teinud), võite privas üle küsida.
Sorri, aga teist korda järjest pean ma olema see tolgus, kes viimasel hetkel alt ära hüppab. Mitteilmumise koef on hetkel umbes 1,05.
Eks ta ole jah. Mõne venna tegutsemine oli kohati küll väga küsitav. Samas teades, mis tase meie korvpallis on, siis sellised täieliku ajusurnu lahendused on üsna tavapärased, kus ilma pressita ei suudeta 8 sekundiga palli üle tuua.
Sarnane stsenaarium oli hooaja esimeses m2ngus Kalevi ja Rapla vahel. Kalev oli enne m2ngu favoriit, m2ngu alguses juba selge autsaider ja muidu v6rdses m2ngus s66deti teisel veerandil lihtsalt 10 korda pall vastastastele k2tte.
Sarnane stsenaarium oli hooaja esimeses m2ngus Kalevi ja Rapla vahel. Kalev oli enne m2ngu favoriit, m2ngu alguses juba selge autsaider ja muidu v6rdses m2ngus s66deti teisel veerandil lihtsalt 10 korda pall vastastastele k2tte.
Jah, nõustun sinuga. Täna oli eriti essal poolajal samamoodi, ainult Tartu pani üsna palju mööda ka. Poolajaks oleks võinud juba +25 olla.
Leave a comment: