749CC24D-FDA1-4712-88CF-7220F8D91079.jpg749CC24D-FDA1-4712-88CF-7220F8D91079.jpg
Nojah, tennisega, millest teadmised on kordades paremad, ei hiti ja siis 1€ tasuta panusega, mis sai üsna lahmides tehtud, tuli selline hit. Vahest peab joppama.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Niisiis, nüüdseks peaksid kõikide boonused olema sisestatud (vaadake üle ja probleemide korral kontakteeruge minuga).
Kindlasti võtke osa Betsafe ennustusvõistlusest, millest saab uuenenud formaadi järel liigasüsteemis põnev heitlus.
Aga tahaksin püstitada ühe teema, mis suvel veidi lahjaks jäi (teen teise katse). Saame kokku ka? Mul terendab 17. novembri õhtu (reede). Seekord olen targem ning kui on vähemalt 6 kindlat tulijat veel siis orgunnime. Koht on ilmselt kusagil Tallinna kesklinn või vanalinn vms. Ehk siis ootan 10. novembriks tagasisidet antud temaatika kohta. Ootan kõiki, kes panustamise alafoorumis aktiivsed, eriti SBT rahvast loomulikult.
Teeme ära?
Leave a comment:
-
Boca oli madal eile jah. Ja ma Belgranolt ootasin enamat ning ei hakanud overit ka võtma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustTäpselt ei mäleta, kuidas selleni jõudsin. Suvel külastasin seda alamfoorumit esimest korda, võtsin osa konföderatsioonide karikaturniiri ennustusvõistlusest.
Muidugi tee blogi! Ma loeks suurima hea meelega. Enda Lõuna-Ameerika blogi enam pole ammu kirjutanud, kuna muude tegemiste kõrvalt on panustamisele aega vähe, kuid seda kirjutada oli väga kaif. Ja siin hoian alati silma peal, samuti mängudel ja koefidel otseloomulikult. Eilne Boca mäng pakutud 1.4 oli küll sama kindel kui aamen kirikus!Algselt postitas Shparkz Vaata postitustElagu Argentina(ja natuke Tšiili ka)!
Pärast sellist vahvat seeriat tuleb küll korraks mingi blogi idee pähe, aga õnneks kaob see ka sama kiirelt ära, sest ega reaalselt ei viitsiks küll siia iga mängu eel postitada. Ja üleüldse peale edukaid panuseid on ju palju lahedam siia eputama tulla
Leave a comment:
-
Pikas perspektiivis ei ole vahet, kas saad 1 või 31 panusega selle teise koha. Sinu kahjuks muidugi räägib fakt, et richard noppis 3 kvartalivõitu. Sellegipoolest jääb sul Betsafest väike meene (kui sul on seal konto) ja kindlasti oled oodatud ka järgmisele turniirile.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKokku tegingi vaid 6-7 panust.
Pole olnud aega ega energiat, et ennustamisega süvitsi tegeleda.
Võibolla talvel leiab rohkem aega.
Leave a comment:
-
Kokku tegingi vaid 6-7 panust.
Pole olnud aega ega energiat, et ennustamisega süvitsi tegeleda.
Võibolla talvel leiab rohkem aega.
Leave a comment:
-
Ennäe, teine koht. Kuigi seekord ennustasin minimaalselt, on teiste ebaõnnn minu õnn.
Turniir kattus Amsterdami tripiga ja esimeses kolmes kvartalis tegin 3 kaotavat panust
Leave a comment:
-
Elagu Argentina(ja natuke Tšiili ka)!
1. Huracan - Lanus, 1@1.80 - võit
2. Huracan - Lanus, over 2.5@2.45 - võit
3. Atletico Tucuman - Racing Club, 1@2.25 - võit
4. Talleres Cordoba - River Plate, 1@2.00 - võit
5. Talleres Cordoba - River Plate, over 2.5@2.05 - võit
6. Newell's Old Boys - Chacarita Juniors, 1@1.82 - võit
7. Union Espanola - Deportes Iquique, 1@1.75 - võit
8. Temperley - San Lorenzo, 2@1.85 - võit
9. Banfield - Colon, 1@2.00 - kaotus
8/9
Pärast sellist vahvat seeriat tuleb küll korraks mingi blogi idee pähe, aga õnneks kaob see ka sama kiirelt ära, sest ega reaalselt ei viitsiks küll siia iga mängu eel postitada. Ja üleüldse peale edukaid panuseid on ju palju lahedam siia eputama tulla
Leave a comment:
-
Täpselt ei mäleta, kuidas selleni jõudsin. Suvel külastasin seda alamfoorumit esimest korda, võtsin osa konföderatsioonide karikaturniiri ennustusvõistlusest.
Aga aastaid olen ma silma peal hoidnud Manchester Unitedi teemal.
Leave a comment:
-
Äge värk. Mulle tundub, et sa ei mõtle üle oma panustega lihtsalt. Laksid tuima järjekindlusega ja see toob edu. SBT-s toob see väga suurt edu. Kui j6u1uv4n4 poleks ise eelmine SBT hullu pannud, oleks juba lähenemas teine võit jutti. Teine TOP3 järjest on ka kõva sõna.
Kuidas sa panustamise alafoorumini jõudsid muidu?
Leave a comment:
-
Nii okei kirjutan siis veidi pikemalt.Algselt postitas underdoggie Vaata postitustrichardkoppel võiks jagada inffi, kuidas ta panuseid otsib, kas teeb seda for living või õlle kõrvale ainult jms
Ma olen 18a ja käin praegu 12. klassis. Panustamisega olen tegelenud u 2 aastat.
Alguses tegelesin suurte kombopanustega. Tegin sellised paari euroseid bette. Üks suur läks ka täppi . Koef oli u 800 ja panus oli 2 eurot. Kombo koosnes 12 mängust. Viimane mäng oli selles Man Utd vs Everton FA Cup poolfinaal 2016. a. Panus oli Unitedi peale. Ning Martial lõi 90+ minutil võiduvärava. See värav on mul siiani hästi meeles.
Igatahes varsti sain aru, et pigem suured kombod ei tasu ära. Liiga palju sõltub õnnest ja arvatavasti alguses oligi mul algajaõnn vms.
Nüüd teen pigem bette max koefiga 4. Kuni viimase ajani tegin bette u 10 euri. Kuna olen jäänud kindlalt plussi, on panuste suurused suurenenud. Hetkel on maksimaalne panus tavaliselt 50 eurot. Mõnikord suurem ka, kui kuskil väga hea mõte.
Vahel teen mõne suure kombo ka, aga nüüd järele mõeldes pole mitu kuud enam teinud.
Panustamisega olen plussis umbes 4000ga. Suur osa sellest on see suur kombo. Panustan üsna paljudele spordialadele: korvpall, võrkpall, jalgpall, autosport (peamiselt vormel, vahel wrc ka), kergejõustik. Kõige suuremaid bette teen korvpallile ja vormelile enamasti.
Korvpallis peamiselt eurosarjad ning Eesti klubide mängud. Eriti jälgin Euroliigat. NBA vastu on peale Kobe lõpetamist huvi kadunud ning arvatavasti väga sellele ei keskendu kuni Lakers paremini mängima ei hakka. Lakers mu lemmik meeskond siis. NBA-d ei viitsi öösel jälgida ka.
Enne panuseid vaatan eelmiste mängude skoore. Peamiselt kas Flashscorest või kihlveokontoritest parim statistika Unibetis (minu arvamus). Tavaliselt vaatan ka mida teised arvavad. Ehk mitte midagi väga erilist ma ei tee.
Peamised kihlveokontorid on Coolbet, Betsafe, Olybet (Gurmee pakkumised head).
Hetkel on panustamine mul hea lisaraha teenimise viis. Pigem see minu elukutseks vms ei saa, aga kindlalt ma seda ei välista ka.
Oh, päris pikk story tuli.
Leave a comment:
-
richardkoppel võiks jagada inffi, kuidas ta panuseid otsib, kas teeb seda for living või õlle kõrvale ainult jms
Leave a comment:
-
Kas keegi Flora kullale ka panuse tegi, hooaja eel, see oleks vist head saaki tootnud?
Leave a comment:
-
Ma praegu ei viitsi ametlikku statistikat vaadata, ata wtf algus SBT karjäärile tõesti.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustRK on siis 8 väga korralikku kvartalit teinud. SBT kõige stabiilsem algus ja ehk kõige stabiilsemad 8 järjestikust kvartalit?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: