Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kuulge, mul tuli seoses Betsafe ennustusvõistlusega idee, kuidas muuta seda vähe dünaamilisemaks.

Ma näen, et ca. 20 (vb isegi 30) inimest võtab sellest osa. Aga kuu aega on päris pikk aeg ning terve hooaeg on üldse superpikk aeg.

Ma teen ettepaneku selle vooru lõpuks jagada 12 parimat nelja kolmesesse alagruppi ning ülejäänud 2. divisjoni. Turniir toimuks viies voorus (a la 1 weekend on 1 voor või euro-midweek). 5 vooru järel alagruppide viimased langeksid 2. divisjoni, alagrupi võitjad saaksid üldarvestusse 1 punkti (läheb vaja lõppmängus) ning 5 eurot boonusraha Betsafe'lt (vooru parim 10). Samas alagruppide koosseisud ka vahetuksid (nii viimased, kui ka esimesed liiguksid).

2. divisjonis ennustavad siis kõik need, kes parasjagu ei ole alagruppides ning 5. vooru järel 4 paremat asendavad alagruppide viimaseid. Loomulikult saab 2. divisjoni parim ka 5 eurot Betsafe panustamisraha.

Kuidas idee muidu või on liiga keeruline?
    Ma illustreerin veidi:

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    jah, miks mitte, teeks põnevamaks küll.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Sounds good. Ise quittisin, kuna liiga palju aega kulus mängude analyysi peale ja financial gain oli 0 kuna jalka peale ma eriti ei panusta.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kuulge, mul tuli seoses Betsafe ennustusvõistlusega idee, kuidas muuta seda vähe dünaamilisemaks.

Ma näen, et ca. 20 (vb isegi 30) inimest võtab sellest osa. Aga kuu aega on päris pikk aeg ning terve hooaeg on üldse superpikk aeg.

Ma teen ettepaneku selle vooru lõpuks jagada 12 parimat nelja kolmesesse alagruppi ning ülejäänud 2. divisjoni. Turniir toimuks viies voorus (a la 1 weekend on 1 voor või euro-midweek). 5 vooru järel alagruppide viimased langeksid 2. divisjoni, alagrupi võitjad saaksid üldarvestusse 1 punkti (läheb vaja lõppmängus) ning 5 eurot boonusraha Betsafe'lt (vooru parim 10). Samas alagruppide koosseisud ka vahetuksid (nii viimased, kui ka esimesed liiguksid).

2. divisjonis ennustavad siis kõik need, kes parasjagu ei ole alagruppides ning 5. vooru järel 4 paremat asendavad alagruppide viimaseid. Loomulikult saab 2. divisjoni parim ka 5 eurot Betsafe panustamisraha.

Kuidas idee muidu või on liiga keeruline?

Leave a comment:

• richard154
    replied
    Huviga olen päeva jälginud.
    Kuid tundub, et mazz võtab üheteistkümnendal tunnil kvartalivõidu ära.
    Kuradi Real, kohtunikud ja kolmese joon.

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    over 2.5 on olemas aga punane teeb selle paganama raskeks .

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    QRKoodil on puudu vaid Torino värav...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Mis seis praegu on? Kas RK läheneb kvaratliv¨idule?
    Romario feilis, giga204 feilis, mazzil Sassuolo feilib hetkel, QRKoodil on ka veel võimalused või kui Venezuela poisid ei otsusta järsku palju väravaid lööma hakata on kõik peale RK doomed.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Mis seis praegu on? Kas RK läheneb kvaratliv¨idule?

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    Siin peab hakkama tegutsema nüüd

25.10 18:30
    Balti Liiga
    Vytautas vs Tsmoki Minsk
    Pick: Vytautas -23.5
    Odds: 1.92
    x
    25.10 19:30
    LBL
    VEF vs Valga
    Pick: Over 155.5
    Odds: 1.93
    x
    25.10 21:00
    Käsipall
    Bosnia vs Eesti
    Pick: Eesti +6 AH
    Odds: 1.94

Total: 7.19 (1xbet)
    Stake: 20
    Enda seisukohalt pean olema rõõmus, et ette jõudsid käsipalliga. Sinu ja Koondise seisukohalt negatiivne.
    Tegelikult oli vahepeal isegi 4 ainult vahe aga kuna bosnia puurivaht tegi väga hea mängu ja meil oli palju lihtvigu siis nii ta läks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    SBT organisaatorina on suht suva, kes võidab. Osavõtjana ma loodan, et richard ei võida 3. kvartalit. Teeb lõpu oluliselt põnevamaks.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Kuna pole eriti tihti siin enam käinud, siis wooooooooooow, kui palju on siin vahepeal blogisid ja äktšionit tekkinud!

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Küsimus, et Argentina liigas lüüakse nii vähe väravaid, aga Argentina ründajad on ühed maailma parimad, kuidas? Liiga justkui nagu ei soodustaks.
    Tänane River - Lanus oli Copa Libertadores, kui sa sellele tulemusele vihjad. Praegusel Superliga hooajal on pärast 6 vooru liiga keskmine väravate arv 2.2 . Möödunud hooajal oli 2.28 . Võrdluseks näiteks Bundesliga praegusel hooajal 2.57 ja möödunud hooajal 2.87 . Inglise premmi vastavad näitajad 2.62 ja 2.8 . Et täitsa võrreldavad kahe Euroopa suurima liigaga selles suhtes. Küll aga on Argentina liiga uskumatult tasavägine. Võta näiteks möödunud hooaja lõppseis: 2-7 koht lõpetasid 3 punkti sees. Et kokkuvõttes nagu väga vahet polegi väravate osas ju. Eks väiksemad tiimid oskavad meeskondlikult suurepäraselt kaitsta, see on nende ainus viis ellujäämiseks.

Algselt postitas Navas Vaata postitust
    eks need ühed maailma parimad mängijad mängivad heades klubides. Ülejäänud toksivad seal Argentiina liigas.
    Argentinas näen ma need maailma parimad juba mitu aastat enne ära

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Küsimus, et Argentina liigas lüüakse nii vähe väravaid, aga Argentina ründajad on ühed maailma parimad, kuidas? Liiga justkui nagu ei soodustaks.
    eks need ühed maailma parimad mängijad mängivad heades klubides. Ülejäänud toksivad seal Argentiina liigas.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Leave a comment:

Working...
X