Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ja Pjanici anytime väravat kombosse lisada?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSooviksin muuta Ronaldo anytime red cardiks.
Leave a comment:
-
Sooviksin muuta Ronaldo anytime red cardiks.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustCL
Valencia vs Juventus
Ronaldo anytime goalscorer@2,25 bethard 40 ühikut
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustGalatasaray - lokomotiv
Panus: loko to win@5.50(bet365) 5 ühikut
Leave a comment:
-
ok, tänud.Algselt postitas rallikas Vaata postitustSee panus oli kaotus. Grindavik kaotas 0:1.
Leave a comment:
-
See panus oli kaotus. Grindavik kaotas 0:1.Algselt postitas rallikas Vaata postitust16.09 17:00 Iceland Pepsideild
Grindavik - Fjolnir
Grindavik @ 3.50
+
KR Reykjavik - Keflavik
Keflavik AH -1.5 @ 1.6
Kombo: 5.60 (bet365)
Panus: 10
Leave a comment:
-
Ma leidsin enne mangu ainult -8 voi -8.5 liine. eFortuna.pl teeb muidugi omi asju ilmseltAlgselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustDominican Republic - Italy
16 Sep 2018, 22:15
1. geim
Ita -5.5 pts @2.25
eFortuna.pl
Panus 12
Dominican Republic - Italy
16 Sep 2018, 22:15
2. geim
Ita -5.5 pts @2.25
eFortuna.pl
Panus 12
Leave a comment:
-
Resetitakse.Algselt postitas mazz Vaata postitustKas ühikute hulk säilub või resetitakse raundi vahetudes?
Leave a comment:
-
Ok, minu paha. Järgmises tabelis on see märgitud võitjaks.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustWatford vs ManU kaarte tuli küll 4 (3 kollast Ja 1 punane), kuid punane läheb üldiselt 2 kaardi eest kirja. Mul endal märgiti see võitjaks
Leave a comment:
-
Tegin sinu panustest combo. Tnx for the $Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustWatford vs ManU kaarte tuli küll 4 (3 kollast Ja 1 punane), kuid punane läheb üldiselt 2 kaardi eest kirja. Mul endal märgiti see võitjaks
Leave a comment:
-
Watford vs ManU kaarte tuli küll 4 (3 kollast Ja 1 punane), kuid punane läheb üldiselt 2 kaardi eest kirja. Mul endal märgiti see võitjaks 😊
Leave a comment:
-
Tahtsin kõiki tänada. Superviisakalt on kõik panused esitatud täna. Aitäh! See teeb kontrollimise miljon korda lihtsamaks.
Ahjaa, selles mõttes, et te ei pea midagi muutma, aga kontrollida (ja eriti neid tagantjärgi kontrollida) on lihtsam, kui iga panus on eraldi postituses. Ma tean, et foorumis on 30 sekundi reegel + mõistlikum on ühte posti mitu tükki panna, aga kui teil on võimalus, siis see aitab.
Aga jällegi, see oli parim SBT esimene õhtu kontrollimise poole pealt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: