Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    River Plate - Lanus, Copa Libertadores poolfinaal
    Lanus over 0.5 on tõusnud 1.81 peale. Täitsa mõttekoht.
    Täna siiski mitte.
    River võttis 1-0 võidu.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Keegi võiks nüüd pesapallile suunatud blogi ka avada. Seda jälgiks suure huviga.
    MLB handicapping, baseball betting, picks, matchups and the latests game results in the MLB forum.

Free MLB Picks and Expert MLB Predictions for today. Don't miss our daily baseball game score picks and predictions from SBR betting experts.

Come discuss MLB Betting before you place your bets. Our very active sports betting forum is full of different points of view.

kui ise uurida tahad, siis:
    daily baseball, weather, baseball contest, daily contest, baseball lineup, baseball matchup, ballpark weather, draftstreet, daily joust, draftbug, snapdraft, fantasy sports live, baseball betting, baseball analysis, fanduel, daily baseball stats, weekly contest, weekly baseball

kahjuks hooaeg läbi kohe. Go Dodgers!

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Keegi võiks nüüd pesapallile suunatud blogi ka avada. Seda jälgiks suure huviga.

Leave a comment:

• richard154
    replied
    On siiski jah peale mängu lõppu skoori muudetud. Campazzo kolmene 38 sek enne lõppu muudeti peale mängu kaheseks. Päris vihaseks teeb, õnneks Coolbetis veel väh võitu pole ära võetud.

Leave a comment:

• richard154
    replied
    Mis? Real võitis ju 101-90.
    Päris palju lucki oli. 3 minutit enne lõppu oli veel vahe 3.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Uups. Ei ole kah. Real Madridilt voeti üks punn ära.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Richard Koppel on jumal

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    River Plate - Lanus, Copa Libertadores poolfinaal
    Lanus over 0.5 on tõusnud 1.81 peale. Täitsa mõttekoht.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    Täna Balti liiga Siauliai - Tsmoki Minsk
    minskile handicap +25 punkti koef 1.8
    Miks see liin nii kõrge?
    Kusjuures ma alguses mõtlesin ka seda, et mv free money? Et tsmoki minsk mängis Cska vastu esimene poolaeg nagu võrdne võrdsega vtb ja astana vastu pani võidu kotti ja. Siis vaatasin BBL kodulehte ja team roastere ja mis ma sealt avastasin... Ühtegi alg 5 meest pole rosterisse ülesse antud. Samas kõik mehed kes pingilt koguaeg tulevad on ülesse antud ja täna ka mängivad ja need on rohkem orienteeritud kaitsele kuid suudavad visata samuti. Siauliai on väga sitas hoos ja rünnak on mega pask see hooaeg seega see +25 on ikkagi selline mõttekoht, aga samas ikkagi pole õrna aimugi reaalselt mis tase tsmoki minski pingimeestel on.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Täna Balti liiga Siauliai - Tsmoki Minsk
    minskile handicap +25 punkti koef 1.8
    Miks see liin nii kõrge?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Viimases neljas mängus kolm kaotust. Kodupubliku ees kogu hooaja peale neli kaotust, üks võit.
    Õige nad said ju Leicesterilt pähe viimane mäng... oli meeles nagu võitsid 2:1, aga kaotasid. See on see kui üle ei kontrolli. Samas kodus ikkagi on ju stastistiliselt paremini mängitud kui vastased - palju see loeb on üks küsimus, aga eks näeb täna Manchester Unitedi alg 11 ja Swansea alg 11 ning siis saab otsustada.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Swansea on hetkel heasse vormi tõusnud
    Viimases neljas mängus kolm kaotust. Kodupubliku ees kogu hooaja peale neli kaotust, üks võit.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Nasfali tuleb juba kiita kasvõi selle pärast, et tema ilmumine blogiareenile on julgustanud veel inimesi seda tegema. Ma südamest loodan kõigile (kes kas on juba avanud oma blogid või mõtlevad sellele) häid tippe, palju lugejaid ja edu üleüldiselt.

Ja ma südamest loodan, et ma kaotan iseenda püstitatud kihlveo.
    Mul endal ka heameel, et ma peale minu blogi on nüüd tulnud teisi ka. Mis sest, et mul hetkel on suhteliselt kehva periood.

Täna on inglismaal nüüd Cabaro Cup. Kas keegi jälgis selle eelmist ringi?

Swansea vs Manchester United, Swansea on hetkel heasse vormi tõusnud ja Manchester Unitedil on hetkel suhteliselt kehv hoog. Vigastusi palju ja koormus suur olnud. Swansea võtab Cabarot tõsiselt ja nende Koef on lausa 7. Mis keegi arvab, kas see võib olla suhteliselt hea koht kuhu panustada? Viik ei loe on Swansea conf 4.45 ja Swansea +1 on 2,75 ja +2 on 1,47 vms ehk tundub kuidagi suhteliselt magus koht. Eks siin loeb palju alg 11 ka, aga Manul on hetkel vormilangus ja EFL vaevalt väga tõsiselt võetakse see hooaeg kui CL ja asju mängitakse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Nasfali tuleb juba kiita kasvõi selle pärast, et tema ilmumine blogiareenile on julgustanud veel inimesi seda tegema. Ma südamest loodan kõigile (kes kas on juba avanud oma blogid või mõtlevad sellele) häid tippe, palju lugejaid ja edu üleüldiselt.

Ja ma südamest loodan, et ma kaotan iseenda püstitatud kihlveo.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Zigmaister Vaata postitust
    Mõtlesin seda kombona, jah!
    OK, nii ma arvasingi. Tänud!

Leave a comment:

Working...
X