Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Minu arvuti aja järgi klikkisin ma "postita kiirvastus" peale kell 0:00:00 jooksva sekundi ajal. #riggedAlgselt postitas QRkood Vaata postitustKui nüüd ilgelt nokkida tahaks siis j6u1uv4n4 panus lisati enne 00:00. Vähemalt mul näitab nii.
Ehk siis kas soccerneti kell või minu PC kell on paar sekki reaalsusest maas. Olgem mõistlikud.
Leave a comment:
-
Kui nüüd ilgelt nokkida tahaks siis j6u1uv4n4 panus lisati enne 00:00. Vähemalt mul näitab nii.
Leave a comment:
-
See on ikka täiesti haige mäng.... pole varem sellist asja näinud.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
Leave a comment:
-
Pole üldse halb mõte. Oleneb, kes 2. Värava lööb.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPohh. Läheb. Ebatõenäolisemaid asju on täna juhtunud!
Leave a comment:
-
Ma eeldan, et see ei sobi kellelegi. Sellest pole midagi. Mul järgmine vaba nädalavahetus on kusagil SBT23-järgselt (seal 5-7 oktoober).Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa viskan praegu ette ühe kuupäeva SBT kokkusaamiseks.
See laupäev. Põhimõtteliselt sobib mulle terve õhtu alates 16.00-st vist juba. On kõigil juba plaanid nädalavahetuseks tehtud?
Leave a comment:
-
Ma viskan praegu ette ühe kuupäeva SBT kokkusaamiseks.
See laupäev. Põhimõtteliselt sobib mulle terve õhtu alates 16.00-st vist juba. On kõigil juba plaanid nädalavahetuseks tehtud?
Leave a comment:
-
Arvestades koondise hetkeseisu, siis Kreeka 2.02 koef täna meie vastu tundub väga hea.
Leave a comment:
-
Selle kogunemisega seoses. Romario, svenniid, mazz ja väravavaht on need, kes on käinud ja minu meelest teenitult võivad oma kuupäeva võimaluste ja ideedega välja käia.
Saan aru, et näiteks 2 järgmist reedet on pigem out?
Edit! Lõpuks ma pakun ilmselt ise kuupäeva. Praegu mul üks asi ootel,mis see nädal laheneb.
Leave a comment:
-
Kannan ka varsti SBT raha ära ja kogunemisele üritaks ka ennast kindlasti kohale vedada, aga 100% lubadust anda ei julge, sest kõik sõltub siiski kuupäevast.
Leave a comment:
-
mu poolest võib millalgi veidi joriseda ka, kannan sbt raha ka varsti ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: