Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Ega ma tegelt ei solvunud ega midagi ning teadsingi, et ei saa nagunii lihtsalt kui klient teavitab veast ning see ära parandatakse, siis oleks sümboolne tegu ükskõik millisel kontoril kasvõi see sama 5 eurone boonuspanus anda nn tänamise eest. Naljakas oli lihtsalt see, et peale vestluse alustamist u 5 minutit parandati see viga ära ning mulle hakati selgeks tegema, et sellist asja ei olegi olnud ning, et ma mingu puhastagu oma arvuti browseri ajalugu ja tehku restarte. Sellest panusest isegi pilt olemas ja veits imelik, et üritatakse mind lolliks teha ja näidata, et viga minus mitte lihtsalt ei öeldud, et aitäh teavitamast ja asi korras.Kommentaar
-
Ma tavaliselt teavitan ja panen akna kinni. Mida sa üldse ootama jäid?
Aga suht kurb klienditeenindajalt.Kommentaar
-
Mul paluti oodata kuni üle kontrollitakse ja sellepärast mõtlesingi, et ohhh äkki saab veits panustamisenutsu ja mingi kombo õhtuks teha, aga huidki.Kommentaar
-
Kommentaar
-
advanced versioon siitKommentaar
-
Ma tavaliselt panen poes pangakaardi terminali ja kui tehingut tagasi ei lükata, siis on okei ja kui tagasi lükatakse, siis on perses. Peale seda kui ma bettimise jätsin ja ainult suurliigadega omalõbuks gamblin, siis peale seda käin ema juures söömas.Kommentaar
-
suur tänu!Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tahtsin olla tubli klient, aga rohkem ei viitsi
Kommentaar