Kusjuures kuskilt ma kuulsin, et muutub õhemaks valik mängudele, mille streame Triobetis vaadata saab. Kahjuks. Kas kadusid ära nii Serie kui ka Ligue 1 ma ei julge veel öelda. Mängude hulk ei muutu tõenäoliselt, aga paar head asja asendatakse vähemheadega.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Betsafe

Collapse

X
- 

Serie A?Algselt postitas Aramis Vaata postitustKas kadusid ära nii Serie kui ka Ligue 1 ma ei julge veel öelda.
Kommentaar
 - 

Jah, A kadus mu tekstist võluväel... See oli rumour ja ma loodan, et ei pea paika. Samas juba eelmise hooaja lõpus hoomasin, et bet365 loobus saksa jalgpalli striimimisest - kas on liigad hakanud liiga palju raha sisse nõudma või milles asi, ei tea. Salastriimimisi netis vaevalt kuidagi kinni saab keerata, aga mine sa tea.
Kommentaar
 - 

Eelmine aasta oli see vägagi magus... Sel aastal... Ei julgeks vist.Algselt postitas dontastik Vaata postitustNewcastle koef 6,50 laupäevases mängus võõrsil Chelsea vastu tundub päris ahvatlev."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
 - 

arvestatakse väljaAlgselt postitas torumees Vaata postitustPanustasin täna mitme mängu peale, sealhulgas ka Sunderland vs Reading, mis tühistati. Kas terve mu panus tühistatakse nüüd või arvestatakse see mäng välja lihtsalt ?
Kommentaar
 - 

Sittakanti saite, mida EMTA pole veel välja uurinud.Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitustMis saidid muidu Eestis siis lahti on üldse? Triobet,Tonybet,Paf ja veel midagi ?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar