Getafe võidukoefitsent (2.95) Hispaania karikafinaalis on minu meelest üpris lahke arvestades, kui pask Valencia terve hooaja on olnud. Getafe tundus Bayerni vastu üpris kompetentse meeskonnana. Lisaks toimub mäng Madriidis ehk põhimõtteliselt nende kodus. Loodetavasti on Ustari ka oma nisanäpundusest üle saanud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
Unibet, Betway, Pinnacle 3.10. Kui kellelegi tahtmist on ja konto olemas.Getafe võidukoefitsent (2.95) Hispaania karikafinaalis on minu meelest üpris lahke arvestades, kui pask Valencia terve hooaja on olnud. Getafe tundus Bayerni vastu üpris kompetentse meeskonnana. Lisaks toimub mäng Madriidis ehk põhimõtteliselt nende kodus. Loodetavasti on Ustari ka oma nisanäpundusest üle saanud.
Trios on Inter - Lazio ilmselt maailma parim praegu
Kommentaar
-
Kommentaar
-
2.19%, kui ükstapuha mis tulemus tuleb, tegelikult.Kommentaar
-
Mina kaotasin trios sottviiskümmend tänu Kalevile ja ei aidanud kohapealgi ergutamas käimine. Seega lisage siia pileti ja õlle hind ja võtke maha kaunid sooritused paarilt Kallaste ja Toomet, kui nad Kalevi kaitsega teisel poolajal tegid, mis tahtsid, sest ilu maksab ka midagi. Siiski täiesti miinustes päev.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
-
postkasti potsatas kiri:Algselt postitanud kasutaja pedro pooltkust sellise info said? üllatused mulle meeldivad.
Tere,
Reedel, 18. aprillil, 2008, saadab TrioBet sulle eripakkumise, millest iga spordifänn unistab. Sa saad kasutada seda võimalust ainult üks kord oma elus!
Me ei saa veel paljastada, millega on täpselt tegu, kuid see on saadaval ainult 24. aprillini.
Jälgi oma e-postkasti reede hommikul!
Team TrioBetKommentaar
-
Ilmselt on see midagi sellist, stiilis:postkasti potsatas kiri:
Tere,
Reedel, 18. aprillil, 2008, saadab TrioBet sulle eripakkumise, millest iga spordifänn unistab. Sa saad kasutada seda võimalust ainult üks kord oma elus!
Me ei saa veel paljastada, millega on täpselt tegu, kuid see on saadaval ainult 24. aprillini.
Jälgi oma e-postkasti reede hommikul!
Team TrioBet
Kui Wayne Rooney lööb laupäevases mängus 67. minutil tagumikuga 40 meetrilt omavärava, hüvitame kõik kaotatud panused sama mängu esimesele väravalööjale, vms.Kommentaar
-
Sõber pani nüüd 60x ja üle saja kordse koefiga kombod täppi ning peale raha välja võtmist anti jalaga perse talle ehk siis konto on praeguste andmete järgi suletud.Joga Bonito!!!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar