Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
wow.......3 viiki ka täppi pannud!
Krt, Triobeti kodukas jamab...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
miks ma hetkel ühtegi livebet'i ei saa teha? Kas mina olen millegagi hakkama saanud või on teistel ka sama kala?
Edit: nüüd saan jälle...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
See on juba nii tavaliseks muutunud, et vahepeal tekib tunne nagu triobeti jumalad vaataksid olümpia asemel Ida - Timori kohalikke meistrivõistlusi.Kommentaar
-
Lolo Jonesi võit oli enne mängude algust 3.5, enne tänast finaali 1.2, kui õigesti mäletan. Ja muidugi otsustas ta liidrikohal eelviimasel tõkkel koperdada. Rääkimata Kallurist ning tema suutmatusest finaali jõuda, koperdades esimesel tõkkel. Jumal vihkab mind.
Kommentaar
-
Suured tänud Argentiinale, kes Leedut pronksimängus luttis; USA-le, kes volles brassidele ära küttis ning naiste kossus Austraaliat loputas; Bahama teatenelikule 4x400 meetris, kes medali võtsid. Ükskordki hakkas Triobetil kahju must ja otsustas natuke krõbisevat tagasi kanda.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar