Palju keegi trios võitnud on üldse kõige rohkem?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
suurim võit pole midagi pedro omaga võrreldavat,
suurim võidukoefitsent 28.
muidu on õnnestunud stabiilselt plusspoolel püsida, aga viimasel ajal on asi hapuks läinud.
liiga palju teooriat lugenud vist.Kommentaar
-
Lietuvos Rytas - Aisčiai-Atletas H(0.0 - 34.5) 2 1.87
BC Kalev/Cramo - Pirita BM (Poolaja tulemus) (1x2) 1 1.15
FC Levadia Tallinn - JK Trans Narva (1x2) 1 1.75
kas selline kombo oleks soovitatav ? Rytasel põhimehed vigastatud stelmahers nielsen ja Petravicius.. Kalevi mängul peab lihtsalt õnne olema ,et kalev alguses juba oma mängu mängib ,et vähemalt poolajaks juhiks... ja levadia peaks tugev olema ju või mis ?Kommentaar
-
Nii palju, kui ma olen triobeti mänginud, siis minu mõistus ütleb küll, et 1.15 konf on täiesti mõttetu mingisuguse raha alla panemiseks, eriti veel komboga sidumiseks.
Usun Kalevi võitu, kuid nende mäng on kohati nii ettearvamatu, et mine tea - Pirita seevastu mängis Rockiga võrdne-võrdsega viimase veerandajani, siis laguneti.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Dallas Stars - Anaheim Mighty Ducks 1
FC Schalke 04 - Energie Cottbus 1
F.C. Hansa Rostock - Werder Bremen 2
Lyon - Metz 1
Tegin sellise, võtsin jalgpalli poolelt kuulde teie nõu ning lisasin sinna ühe NHli mängu, mis tõstis koefi üle 7. Dallas juhib kokkuvõttes hetkel 2:0 ning mängud Anaheimi vastu on võidetud 4:0 ja 5:2.Kommentaar
-
nii see raha ennist kaotatud ongi
... aga pole hullu ma olen nüüd viimase kolme päevaga kuu alguses kaotatud raha tagasi saanud
alustasin 100.- ja nüüd on juba 500.- koos iga päev 1.50 koefiga kombod jne...
Kas eesti horvaatiale teeb ära hokis ? ja Serena Williams Gisela Dulkole ?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar