Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma ei tea, kas selline asi on siin juba kuskil või kas seda tasub teha, aga minu arvates oleks täitsa tore, kui inimesed hakkaksid postitama siia oma kombosid, milles nad suht-koht kindlad on. või siis lihtsalt mingeid mänge, mille peale tasuks raha panna.mitte ainult jalgpall.
siis saaksime kõik veel rikkamateks!!!
Kuigi Interil viimasel ajal väga hästi pole läinud, ei saa mainimata jätta, et Fiorentina away vorm ole parimate killast (6-5-5) ja võõrsil on jagu saadud ainult ühest "suurest", Juventusest. Lisaks sellele on praktiliselt kõigil põhimeestel eilne UEFA mäng PSV vastu jalgades, mistõttu võib puhanud Milano meeste tempo vastu raskeks minna. Arvestades seda, et Prandelli on Serie A parim treener, olen mina tegelikult fännina väga lootusrikas (oleks ju ka imelik, kui ma seda poleks), aga raha ma sellest hoolimata Violale ei pane.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar