Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    AdBlocki mittekasutajana ütleks, et reklaame on täpselt sama palju (häirivaid erilahendusi isegi vähem) kui viimastel aastatel muidu. Kui reklaamiblokid Soccerneti keskkondades ei toimi, on see muidugi ainult kiiduväärne.
    Never mind. Arvutis oli pahavara. Problem solved.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Telefoni/tablakaga soccernet.ee minnes tuleb ette soovitus tõmmata soccerneti app vms, ja kui X vajutad muutub soccernet.ee väga väikeseks, ehk peab palju sisse zoomima, et lehte korralikult kasutada. Enne seda soovituse kammajjaad ei olnud nii. (kui leht ära laeb on normaalses suuruses, tekib soovitus ette ja kui selle kinni paned muutub leht väikeseks.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    AdBlocki mittekasutajana ütleks, et reklaame on täpselt sama palju (häirivaid erilahendusi isegi vähem) kui viimastel aastatel muidu. Kui reklaamiblokid Soccerneti keskkondades ei toimi, on see muidugi ainult kiiduväärne.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas ainult mulle tundub, või ongi foorumis nüüd nii palju reklaame, et AdBlock on võimetu selle vastu? Päris kohutav.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Thanks nupukest võiks isegi katsetada jah.
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust

Thanks nupp kui selline on midagi, mis ammu võinuks olemas olla ja mida ma ise küsinud olen mitu korda ka.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ma ei tea, kes selle "Käi perse" peale tuli üldse, üsna idiootlik.
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    haha.
    Tursk vaatab järgmine kord õuest telekat
    Või ***** ema juures.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kes selle "Käi perse" peale tuli üldse, üsna idiootlik.
    känner.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Ma Tofoaga nõus, et +-'t ei taha, kui on vaja kedagi oinaks tembeldada, siis võib sõnadega teha seda. Ma ei tea, kes selle "Käi perse" peale tuli üldse, üsna idiootlik. +- sobib anonüümsesse keskkonda minu arvates.

Thanks nupp kui selline on midagi, mis ammu võinuks olemas olla ja mida ma ise küsinud olen mitu korda ka.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Pigem pooldan ainult "like" süsteeme. Miinuste süsteem jäägu negatiivsetele inimestele. 3-4 aastat tagasi katsetasime ebaedukalt +/- süsteemi, ma ei näe põhjust, miks see süsteem nüüd edukaks peaks osutuma.
    Sa pead silmas seda legendaarset "käi perse" nuppu, jah?

Pöial üles/alla funktsiooni kasulikkuses kahtlust ei ole, aga nagu ma aru saan, siis sellele foorumiversioonile head pluginat pole leitud. Uues foorumis oli see olemas, aga kuna seal oli palju muud jama, siis ei läinud see käiku.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Stok
    redditis, youtubes, slashdotis, minutis ja mitmel pool mujal on miinuste süsteem ka. Eriti lolle postitusi vaikimisi ei kuvata siis, säästmaks arunatukesega lugejate kallist aega.
    Sul ju nkn pool foorumit ära blokitud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Pigem pooldan ainult "like" süsteeme. Miinuste süsteem jäägu negatiivsetele inimestele. 3-4 aastat tagasi katsetasime ebaedukalt +/- süsteemi, ma ei näe põhjust, miks see süsteem nüüd edukaks peaks osutuma.

Leave a comment:

• Cerny Petr
    replied
    Poliitika teemas on mitu korda mainitud, et keegi olla soovitanud kommentaaridele +/- hindamissüsteemi. Mina ei ole küll sellise ettepaneku tegemist kuskil märganud.
    Aga nüüd, arvestades küll seenioritekogu solvumisega, käiks selle välja. Ehk lisaks kommentaaridele selle kõige labasema feisbukiliku like'i-süsteemi. Miinuse jagamise mõttekuses ma väga kindel polegi, aga positiivse äramärkimise liide võimaldaks esile tõsta postitust, mis sinu enda mõtted on sinust paremini vormistanud ja esitanud. Ei peaks tsiteerima ja +1 kirjutama.

Võib-olla see nüüd vihastab veterane, aga see tabaks igatahes ajavaimu. Sest kunagi käidi äärmusliku düstoopiana välja ka täitsa palja naise pildi postitamine. Täna on daamide-teema üks popimaid ja sisukamaid.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Stok
    Lugesin valimiste teema 84.-nda lehekülje lõpuni ning läksin teisi teemasid lugema. Teised teemad said otsa, klikkasin valimiste teema "mine esimese lugemata postituse juurde" ja mind visati 87.-nda lk keskele (kokku on 88 lk-d). Kas teemast lahkudes arvestati, et nüüd olen kõik ära lugenud, kuigi ma polnud kolmel viimasel leheküljel kordagi käinudki?
    + 1

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Mul oli täpselt sama asi just.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Ma küll proovisin ainult nelja-viit, aga olen üsna kindel, et ka ülejäänud soundcloudikad ei tööta. Ütleb, et track is currently not available, aga no on ikka küll.
    Mul on varasemalt sama errorit visanud.

Leave a comment:

Working...
X