Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Panustamise alafoorumil võiks postituste muutmise/kustutamise peale panna jälle - enam seal võistlusi ei toimu

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
      Panustamise alafoorumil võiks postituste muutmise/kustutamise peale panna jälle - enam seal võistlusi ei toimu
      Ma arvan et vähe paha maitse on, kui n-ö raha-peale-foorumis oma soovitusi kustutada saab. Ja vähemalt üks kolge omaette natuke võistleb kah veel.

Kommentaar

Ma ka ei muudaks.
        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Miks Inglise jalka alamfoorumis viimastel päevadel kogu aeg 500+ tüüpi passib? Robotite massrünnak?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Miks Inglise jalka alamfoorumis viimastel päevadel kogu aeg 500+ tüüpi passib? Robotite massrünnak?
            Varsti (2021) on valimised tulemas ja süvariik pidi lihtsalt kuskile oma botid hoiule panema, et Järvik neid oma aparaadiga ülesse ei leiaks. Ilmselt olid valikus soccernet, eestlaste kolmnurk või perefoorum aga otsus langetati lähtuvalt sellest kus kõige vähem EKREle lojaalseid isendeid jõlgub. Rohkem detaile ei saa jagada, kes teab, see teab.

Kommentaar

Algselt postitas Pints Vaata postitust
              Varsti (2021) on valimised tulemas ja süvariik pidi lihtsalt kuskile oma botid hoiule panema, et Järvik neid oma aparaadiga ülesse ei leiaks. Ilmselt olid valikus soccernet, eestlaste kolmnurk või perefoorum aga otsus langetati lähtuvalt sellest kus kõige vähem EKREle lojaalseid isendeid jõlgub. Rohkem detaile ei saa jagada, kes teab, see teab.
              Ära ironiseeri. Kaala jääb uskuma.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                Ära ironiseeri. Kaala jääb uskuma.
                Sa lihtsalt püüad tõde varjata ja avalikkust eksitada reptiil aga Pebre näeb sind läbi.

Ironiseeriks ma siis, kui jagaks et konfidentsiaalsust palunud allika sõnul osutus aparaat mille Põlluaas Järvikule laenas hoopis elektriliseks hambaharjaks.

Kommentaar

Hea 😂

Kommentaar

Kas on võimalik, et kui ma tulen foorumisse ning vaatan mis uudist, siis pole seal päevapoliitika teemat. Saab seda teemat kuidagi ignoda?
                    Corner taken quickly...

Kommentaar

telefonist tahaks screenshotte uploadida. nagu tänapäeval levinud info edastamise viis. saab kuidagi (otse ja lihtsalt)? või selle teostamine liiga keberniit?

tapatalk seda foorumit ei tunnista?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        telefonist tahaks screenshotte uploadida. nagu tänapäeval levinud info edastamise viis. saab kuidagi (otse ja lihtsalt)? või selle teostamine liiga keberniit?

tapatalk seda foorumit ei tunnista?
                        +1, olen ka mõelnud sellele.
                        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Keegi tegelege nende bottidega palun?

Kommentaar

Väga paljudes offtopic alateemades käib koroona-arutelu, pigem võiks olla yks keskne Koroonateema, kus saab vaielda oma seisukohtade eest ja muid uudiseid jagada.

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
                              Väga paljudes offtopic alateemades käib koroona-arutelu, pigem võiks olla yks keskne Koroonateema, kus saab vaielda oma seisukohtade eest ja muid uudiseid jagada.
                              Ma näen seda pigem kui loomulikku arengut. Koroona on igasse eluvaldkonda imbunud.

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                                Ma näen seda pigem kui loomulikku arengut. Koroona on igasse eluvaldkonda imbunud.
                                Enamasti sõimatakse kedagi lolliks ja keegi on sotsorav jne. Tahaks lugeda vahel mingeid muid tähelepanekuid ja närviminekuid elust

Kommentaar

Working...
                                X