Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cabron
    replied
    Kas nii ei saa teha, et suurele teemapealkirjale vajutades läheb kohe viimase postituseni. Selle väikse topeltnoole peale pihtasaamine telefonis on paras kepp. Arvan et ma pole ainuke. Või on see suurem nupp.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Iseenesest see quote ja eriti mention on head asjad, kui notification teisel osapoolel sees ka on.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    mcnamara nii saan sulle ka ilmselt notificationi saata

Võta siin linnukesed ebameeldivatelt asjadelt ära. Nt quote'id ja mentionid.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ma olen tellimused kustutanud. Notificationid tulevad mulle nüüd selle peale kui keegi minu kirjutatutele viitab. Just praegu seesama vtp eelmine postitus siin.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kuulge, aga tegelikult ka - palun lõpetage see postituste vabastamise teadete saatmine ära.
    Ma käisin eile enda kirjutatu järgi tellimuste lehe läbi ja kustutasin kõik 210 tellimust ära. Saad klikitud küll.

Prioriteetide osas on minu valikud samad, mis siin juba läbi käinud. Esimesena mobiilivaade, teisena avatarid ja kolmandana skinnid.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kuulge, aga tegelikult ka - palun lõpetage see postituste vabastamise teadete saatmine ära.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Mobiili kasutusmugavus on üldiselt kõige kiireloomulisem.
    Kindlalt mobiiliäpp korda teha, nõus!
    Seejärel võiks natukene sõbralikumad vaated/skinnid/themed leida.

Jõudu!

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Lisaks see talumatu valge taust - ainus viis on foorum tumedaks keerata, palju ei aita, aga vähemalt silmad taluvad pisut paremini.
    Foorumi vasakul all nurgas on sul võimalik valida endale sobiv stiil, mis sinu silmi võimalikult vähe häiriks. "Default vB5 Style" asemel võid valida miskit sobilikku.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Mobiili kasutusmugavus on üldiselt kõige kiireloomulisem.

Lisaks eelnevalt mainitud asjadele tunnen puudust võimalusest foorumi avalehel alamfoorumi ees olevat ikooni topeltklikkides see loetuks märkida. Praegu tuleb selleks alamfoorum lahti klikkida ja alla scrollida, mis on tüütu. Ja eriti tore oleks, kui nende siniste ja hallide jutumullikeste asemel oleks ikoonideks Soccerneti luubid, nagu varem.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Visuaal ja värvid muidugi. Pikki kirjatükke ei suuda ma ette võtta, ennustuste kokkulugemine on silmadele jube, sest kiri on nii väike. Lisaks see talumatu valge taust - ainus viis on foorum tumedaks keerata, palju ei aita, aga vähemalt silmad taluvad pisut paremini.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Jonas Vaata postitust

Kuna aeg on piiratud ressurss, siis hea meelega küsiks, et mis on need 3 asja, mida oleks vaja ASAP muuta?

Siis saame prioriteete vastavalt paika panna.
    imho:

1. värvid/visuaal vana versiooniga sarnasemaks (nii loetavuse kui ka tuttavlikkuse huvides);
    2. avatarid korda;
    3. tõlked korda (praegu täiesti valed/katkised tekstid, eesti-inglise keel läbisegi jne).

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Paremal üleval nurgas justkui näitab. Aga postituse juures mitte. Ja kust ma seda seadetest vahetada või seadistada saan?
    Kuna ma ei ole spetsialist, vaid pigem huviline ning püüan asjad paremaks muuta "googeldades" siis selle teema jätaks päris spetsialistidele. Panen infona üles ja ehk saab korda.

Kuna aeg on piiratud ressurss, siis hea meelega küsiks, et mis on need 3 asja, mida oleks vaja ASAP muuta?

Siis saame prioriteete vastavalt paika panna.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kes maksab tellib muusika.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Avataride osas - ma saan aru, et osadel ei ole lihtsalt vanad avatarid kaasa tulnud või ka uue lisamine on olnud probleemiks?
    siin näib ju selge seaduspära olevat, et n-ö tavalisi avatare (klubide logod jne) teemavaates ei kuvata, aga custom (tasulised) avatarid on nähtavad.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Avataride osas - ma saan aru, et osadel ei ole lihtsalt vanad avatarid kaasa tulnud või ka uue lisamine on olnud probleemiks?
    Paremal üleval nurgas justkui näitab. Aga postituse juures mitte. Ja kust ma seda seadetest vahetada või seadistada saan?

Leave a comment:

Working...
X