Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
iga päevaga, mis see keberniit kestab, kahaneb tõenäosus, et loobujad tagasi tulevad. ja see jääb Soccerneti hingele (jagage see süü omavahel ise ära).
muidu – kuni siin arendajad mune sügavad, olen pisut ise CSSi näppinud ja foorumi vana versiooniga üsna sarnaseks teinud. vajalik on brauserilisa nimega Stylish, mis võimaldab veebilehtede stiile üle kirjutada. kui olen sellega valmis jõudnud, võin jagada.
siis vabandust, et pole veel jõudnud. üritan lähinädalatel.
Kusjuures nüüd kui Leicesteri teemasse on uus postitus ilmunud, võib seda kinnitada - foorumi esilehel näen teemat ja postitust, aga teemade nimekirjas Inglise alamfoorumis mul Leicesteri teemat näha pole. Müstika.
Võttis tükk aega, et lahti arutada, milles probleem on. Lõpuks tuli välja, et sa oled kõik kasutajad, kes kunagi Leicesteri teemas postitanud on ignore listi lisanud seega, kuna pole ühtegi postitust sulle Leicesteri teemas kuvada, siis ei näita foorum ka teemat.
Kusjuures nüüd kui Leicesteri teemasse on uus postitus ilmunud, võib seda kinnitada - foorumi esilehel näen teemat ja postitust, aga teemade nimekirjas Inglise alamfoorumis mul Leicesteri teemat näha pole. Müstika.
Keegi teab, mis on juhtunud Leicester City foorumiteemaga? Otsisin umbes kümme korda, aga ei leidnud. Sügisel sinna päris kindlasti veel postitusi tehti.
Keegi teab, mis on juhtunud Leicester City foorumiteemaga? Otsisin umbes kümme korda, aga ei leidnud. Sügisel sinna päris kindlasti veel postitusi tehti.
See et.. funktsionaalsusega ei tegeleta siis? Näitab lambist, nagu oleks teemas lugemata postitusi, "Mine esimese uue postituse juurde" viib lambise postituse juurde, mis ei tarvitse olla uus või esimene. Avatare ei näe, v.a. customid. Ei ole sellist head lehekülge, kus näeks tellitud teemade uusi postitusi. Võib vist välja logida?
Leave a comment: