Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Intertoto
    replied
    iga päevaga, mis see keberniit kestab, kahaneb tõenäosus, et loobujad tagasi tulevad. ja see jääb Soccerneti hingele (jagage see süü omavahel ise ära).

aga pigem näib, et teid ei kotigi.

mis seda puudutab:

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    muidu – kuni siin arendajad mune sügavad, olen pisut ise CSSi näppinud ja foorumi vana versiooniga üsna sarnaseks teinud. vajalik on brauserilisa nimega Stylish, mis võimaldab veebilehtede stiile üle kirjutada. kui olen sellega valmis jõudnud, võin jagada.
    siis vabandust, et pole veel jõudnud. üritan lähinädalatel.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    MacNänänä on tühistamiskultuuri isa

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kusjuures nüüd kui Leicesteri teemasse on uus postitus ilmunud, võib seda kinnitada - foorumi esilehel näen teemat ja postitust, aga teemade nimekirjas Inglise alamfoorumis mul Leicesteri teemat näha pole. Müstika.
    Võttis tükk aega, et lahti arutada, milles probleem on. Lõpuks tuli välja, et sa oled kõik kasutajad, kes kunagi Leicesteri teemas postitanud on ignore listi lisanud seega, kuna pole ühtegi postitust sulle Leicesteri teemas kuvada, siis ei näita foorum ka teemat.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kusjuures nüüd kui Leicesteri teemasse on uus postitus ilmunud, võib seda kinnitada - foorumi esilehel näen teemat ja postitust, aga teemade nimekirjas Inglise alamfoorumis mul Leicesteri teemat näha pole. Müstika.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    ju blokeerisid ära

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Huvitav, minu brauseris Leicesteri teemat Inglise jalgpalli teemade nimekirjas üldse pole.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Keegi teab, mis on juhtunud Leicester City foorumiteemaga? Otsisin umbes kümme korda, aga ei leidnud. Sügisel sinna päris kindlasti veel postitusi tehti.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Keegi teab, mis on juhtunud Leicester City foorumiteemaga? Otsisin umbes kümme korda, aga ei leidnud. Sügisel sinna päris kindlasti veel postitusi tehti.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Stok
    See et.. funktsionaalsusega ei tegeleta siis? Näitab lambist, nagu oleks teemas lugemata postitusi, "Mine esimese uue postituse juurde" viib lambise postituse juurde, mis ei tarvitse olla uus või esimene. Avatare ei näe, v.a. customid. Ei ole sellist head lehekülge, kus näeks tellitud teemade uusi postitusi. Võib vist välja logida?
    Mulle on öeldud, et töö käib.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Nüüd juba sülitatakse avalikult näkku ka...

respect

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Imestasin ka just, et niimoodi ootamatult tulid kapist välja. Aga pole midagi teha - avatar ei valeta ja sa nüüdsest premmipede

(Ma muidugi läheks sellise avaliku solvamise eest soccerneti vastu kohtusse)

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Mingid tüübid kasutasidki võimaluse ära, hakkasid Levadia teemas Times New Romanit panema.
    Vähemalt mitte Comic Sansi.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Mingid tüübid kasutasidki võimaluse ära, hakkasid Levadia teemas Times New Romanit panema.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    Ei pannudki tähele, et siin nüüd sellised lõbusad võimalused. Kõva.
    see on küll vahva

Leave a comment:

Working...
X