Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust

Teema nime ees olev viskab esimese lugemata postituseni.
    Mul ei viska.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Hmm, mul on ikka nii, et teema algataja, mitte viimane postitaja kirjas. Pluss, see algataja/postitaja nimi võiks olla eristatava fondiga vms.

Lisaks, kui ma klikin selle fast forward nupule, viskab mind ikka kõige viimase postituse juurde teemas, mitte viimase lugemata postituse juurde.
    Teema nime ees olev viskab esimese lugemata postituseni.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Hmm, mul on ikka nii, et teema algataja, mitte viimane postitaja kirjas. Pluss, see algataja/postitaja nimi võiks olla eristatava fondiga vms.

Lisaks, kui ma klikin selle fast forward nupule, viskab mind ikka kõige viimase postituse juurde teemas, mitte viimase lugemata postituse juurde.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Pluss 1
    Hetkel mul küll see korras vähemalt. vana foorumi loogika tagasi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Veel üks asi, mis uute postituste osas häirib, on see, et nimeliselt näed, kes on teema autor, mitte see, kes on viimane postitaja. Ehk teema RIP budu esimese hooga ehmatas täitsa ära, aga hiljem mõistsin, et tegu on lihtsalt RIP teemaga, mille autoriks on budu.
    Pluss 1

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Veel üks asi, mis uute postituste osas häirib, on see, et nimeliselt näed, kes on teema autor, mitte see, kes on viimane postitaja. Ehk teema RIP budu esimese hooga ehmatas täitsa ära, aga hiljem mõistsin, et tegu on lihtsalt RIP teemaga, mille autoriks on budu.

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Mind häirib see, et kui panen uued postitused, siis ei ole eraldisuriba postituste kohta mis on uued ja mida ma näinud olen. See võiks mingil kujul tagasi tulla.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Loodetavasti mingid disainid asjad tulevad tagasi, mis tekitab selle reaalse foorumi tunde. No hetkel küll lihtsalt 0 head soccerneti foorumi vibe või emotsiooni. Käisin isegi Manu teemas tarka juttu ajamas, mis peaks olema võrdväärne kui sa täiskasvanuna lähed tagasi pühapäeva hommikul vanaema juurde pannkooke sööme, aga isegi see ei tekitanud mitte mingisugust emotsiooni.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Kas esimese lugemata postituseni või kõige viimatisema postituseni?
    Esimese lugemata.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust

Ma nüüd ei saa aru milles probleem? Seal ju olemas ikoon, kuhu vajutades viskab esimese lugemata postituseni.
    Kas esimese lugemata postituseni või kõige viimatisema postituseni?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    R.I.P foorum pmst

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Vapper Karu Vaata postitust
    ma panen quitti, kui ma pean iga kord teemat avades alustama esimesest postitusest - alla rullimine ja viimase lehe klikkmine on masendav
    Ma nüüd ei saa aru milles probleem? Seal ju olemas ikoon, kuhu vajutades viskab esimese lugemata postituseni.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Uute postituste all võiks uuesti postituse previewd näha.

Leave a comment:

• Vapper Karu
    replied
    ma panen quitti, kui ma pean iga kord teemat avades alustama esimesest postitusest - alla rullimine ja viimase lehe klikkmine on masendav

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Mul mobiili Firefoxis töötab küll.
    Nüüd paistab jah korras olevat. Paar päeva tagasi Chrome’ga ei funganud.

Leave a comment:

Working...
X