Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Mopsis ei saa mitte sittagi aru ikka.
Mingid sõnumid, teated. Linnupoja tahtis vv'ks ka aga tal polnud piisavalt solle.
Leave a comment:
-
Tere!
Mõistame pahameelt ja see on täiesti mõistetav.
Omalt poolt saame öelda, et töö käib selle nimel, et skinid jms teemad saaksid kõik korda.
Praegune eesmärk oli turvaauk 100% eemaldada ja praegune lüke oli selleks ainuvõimalik. Seetõttu ei saanud me ka ajaressurssi suunata visuaali jms peale.
Teine variant oleks olnud foorum teadmata ajaks kinni panna, aga see ei tundunud eriti mõnusa lahendusena.
Tänud mõistva suhtumise eest ja töötame sajaga!
Leave a comment:
-
See foorum on praegu ikka täiesti katki. Nõus cannumaniga. Seda foorumit ei ole võimalik nende stiilidega kasutada. RIP foorum.
Leave a comment:
-
Kas selle reklaamiga annab midagi ette ka võtta? Mul foorum norm suuruses kuid tänu sellele laiale reklaamile on väga ebamugav kui leht paremale jookseb.
Leave a comment:
-
Pange mingid normaalsed stiilid ka valikusse tagasi, enne kui ma pimedaks jään.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ma tunnen foorumis puudust võimalusest vastuvõetamatu kasutaja täielikult eemaldada. Nii, et ma kasutaja olemasolugi ei näe ega näe ka tema poste, mida teised tsiteerivad.
Leave a comment:
-
Toimis, tänud!Algselt postitas Kasper Vaata postitustMine sellele lingile: https://foorum.soccernet.ee/?styleid=9
Leave a comment:
-
Mine sellele lingile: https://foorum.soccernet.ee/?styleid=9Algselt postitas rauulo Vaata postitustPalun abi!
Arvuti brauser arvas ükspäev millegipärast, et oleks vaja foorumit mobiilivaates kuvada. Kuidas vaadet muuta saab? Tavaline "keri kõige alla ja vali rippmenüüst" ei toimi, sest mobiilivaates seda varianti ei ole.
Leave a comment:
-
Sisse-väljalogimine vist aitas.Algselt postitas rauulo Vaata postitustPalun abi!
Arvuti brauser arvas ükspäev millegipärast, et oleks vaja foorumit mobiilivaates kuvada. Kuidas vaadet muuta saab? Tavaline "keri kõige alla ja vali rippmenüüst" ei toimi, sest mobiilivaates seda varianti ei ole.
Leave a comment:
-
Palun abi!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: