Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kas selle reklaamiga annab midagi ette ka võtta? Mul foorum norm suuruses kuid tänu sellele laiale reklaamile on väga ebamugav kui leht paremale jookseb.
    jutt oli siis mobiili brauserist.

Leave a comment:

• keitsik
    replied
    Jube see uus skin

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    test: täiesti pucis on see uus skin

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Nüüd näen, et töö käib selle kallal. Super.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Kas vana dizainy saab tagasi ka :S

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Mopsis ei saa mitte sittagi aru ikka.
    Mingid sõnumid, teated. Linnupoja tahtis vv'ks ka aga tal polnud piisavalt solle.

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Tere!

Mõistame pahameelt ja see on täiesti mõistetav.

Omalt poolt saame öelda, et töö käib selle nimel, et skinid jms teemad saaksid kõik korda.

Praegune eesmärk oli turvaauk 100% eemaldada ja praegune lüke oli selleks ainuvõimalik. Seetõttu ei saanud me ka ajaressurssi suunata visuaali jms peale.

Teine variant oleks olnud foorum teadmata ajaks kinni panna, aga see ei tundunud eriti mõnusa lahendusena.

Tänud mõistva suhtumise eest ja töötame sajaga!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    See foorum on praegu ikka täiesti katki. Nõus cannumaniga. Seda foorumit ei ole võimalik nende stiilidega kasutada. RIP foorum.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas selle reklaamiga annab midagi ette ka võtta? Mul foorum norm suuruses kuid tänu sellele laiale reklaamile on väga ebamugav kui leht paremale jookseb.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Pange mingid normaalsed stiilid ka valikusse tagasi, enne kui ma pimedaks jään.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ma tunnen foorumis puudust võimalusest vastuvõetamatu kasutaja täielikult eemaldada. Nii, et ma kasutaja olemasolugi ei näe ega näe ka tema poste, mida teised tsiteerivad.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Toimis, tänud!

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas rauulo Vaata postitust
    Palun abi!

Arvuti brauser arvas ükspäev millegipärast, et oleks vaja foorumit mobiilivaates kuvada. Kuidas vaadet muuta saab? Tavaline "keri kõige alla ja vali rippmenüüst" ei toimi, sest mobiilivaates seda varianti ei ole.
    Mine sellele lingile: https://foorum.soccernet.ee/?styleid=9

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas rauulo Vaata postitust
    Palun abi!

Arvuti brauser arvas ükspäev millegipärast, et oleks vaja foorumit mobiilivaates kuvada. Kuidas vaadet muuta saab? Tavaline "keri kõige alla ja vali rippmenüüst" ei toimi, sest mobiilivaates seda varianti ei ole.
    Sisse-väljalogimine vist aitas.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Palun abi!

Leave a comment:

Working...
X