Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    tiktok?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kui mul on audioga video, siis kuhu see parim/lollikindlaim üles laadida, et webm postitada? (ja kuidas täpne aadress leida, mis tagide vahele läheb)

(otsisin enda mingi vana toimiva üles ja sellega siksides ei saanud tööle. proovisin sama saiti ja kahte aadressi, mis video annab ... ja ei tundunud, et url tagid oleks tekkinud nagu varasem probleem siin arutatud)

Leave a comment:

• Piirissaar
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Tundub, et foorumi kell on tund aega taga, või on ainult minul nii?
    https://foorum.soccernet.ee/profile.php?do=editoptions

Keri alla, kus on 'Date & Time Options'.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Mulle sobib. Vanasti oli tund ees.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Väga paljudes offtopic alateemades käib koroona-arutelu, pigem võiks olla yks keskne Koroonateema, kus saab vaielda oma seisukohtade eest ja muid uudiseid jagada.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Enamasti sõimatakse kedagi lolliks ja keegi on sotsorav jne. Tahaks lugeda vahel mingeid muid tähelepanekuid ja närviminekuid elust
    No jah sorry, mina olen lihtsalt öelnud mille pärast närvis ja siis sealt on teemat edasi arendama hakatud.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Ma näen seda pigem kui loomulikku arengut. Koroona on igasse eluvaldkonda imbunud.
    Enamasti sõimatakse kedagi lolliks ja keegi on sotsorav jne. Tahaks lugeda vahel mingeid muid tähelepanekuid ja närviminekuid elust

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Väga paljudes offtopic alateemades käib koroona-arutelu, pigem võiks olla yks keskne Koroonateema, kus saab vaielda oma seisukohtade eest ja muid uudiseid jagada.
    Ma näen seda pigem kui loomulikku arengut. Koroona on igasse eluvaldkonda imbunud.

Leave a comment:

• cabron
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Keegi tegelege nende bottidega palun?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    telefonist tahaks screenshotte uploadida. nagu tänapäeval levinud info edastamise viis. saab kuidagi (otse ja lihtsalt)? või selle teostamine liiga keberniit?

tapatalk seda foorumit ei tunnista?
    +1, olen ka mõelnud sellele.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    telefonist tahaks screenshotte uploadida. nagu tänapäeval levinud info edastamise viis. saab kuidagi (otse ja lihtsalt)? või selle teostamine liiga keberniit?

tapatalk seda foorumit ei tunnista?

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Kas on võimalik, et kui ma tulen foorumisse ning vaatan mis uudist, siis pole seal päevapoliitika teemat. Saab seda teemat kuidagi ignoda?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Hea 😂

Leave a comment:

Working...
X