Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ramm
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek foorumi osas\'

Uuendage foorumi versiooni või võtke kuskilt uus,kus mingeid vigu poleks..

Leave a comment:

• Jyrka
    replied

Selline reegel võiks olla, et kui tsiteeritakse, siis kustutakse seal seest eelmised 20 tsiteeritud asja ära, sest tegelt ka keegi ei taha neid valgeid lahmakaid vaadata.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Kallid asjapulgad, palun tehke Liverpooli teema korda. Südamest palun. Tänks.

Leave a comment:

• elx
    replied

hmm.. ma olen ikka mõelnud, et miks sisselogimise vorm foorumi all on? jube jama on alati esimese asjana alla leht kerida..

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

see tuleks esitada aasta idee konkursile, kui selline asi olemas on

Leave a comment:

• Jyrka
    replied

Algselt postitas Jyrka

Soovitus: Martini, estoni ja SleepWalkingu nimed võiksid roosad olla. Et kiiresti näha, et kas on üldse mõtet foorumisse tulla.

Leave a comment:

• Jyrka
    replied

Algselt postitas rohelineKonn

sa võid ka perse minna
    Nonoh. Rahune maha. Ma lihtsalt pöörasin tähelepanu sellele, et sa pakud alaealisele õlut.

Ja et sa nii pahas tujus ei oleks, siis siin on pilt Supermanist:

Leave a comment:

• rohelineKonn
    replied
    Vastus teemale \'Soovitus/ettepanek fooru

Algselt postitas Jyrka

Äkki oled sa Nathan nõus korra ühe õlle taha maha istuma ja natuke vestlema. Mingisse verbaalsesse löömasse ma astuda ei kavatse ning kuju kõrval kakelda ka ei taha. Et mis arvad?
    13 aastastele õlut ei müüda.
    edit: sry. tahtsin öelda, et katsuge nüüd natuke üle olla. ei ole ju vaja.

Leave a comment:

• Jyrka
    replied

Äkki oled sa Nathan nõus korra ühe õlle taha maha istuma ja natuke vestlema. Mingisse verbaalsesse löömasse ma astuda ei kavatse ning kuju kõrval kakelda ka ei taha. Et mis arvad?
    13 aastastele õlut ei müüda.

Leave a comment:

• rohelineKonn
    replied

Üldiselt olen ma rahuliku loomuga inimene. Usun sõnavabadusse ja puha. Ja siis ma jagan veel selle filosoofi seisukohta, kelle arvates tuleb inimese vabadusi piirata alles siis, kui nad teistele sisse sõitma hakkavad.
    Vat täna hakkas härra Nathan mulle sisse sõitma. Minule meeldib siis foorumis käia. Siin on täitsa tore. Aga mingist piirist hakkab läbustamine segama. Kusjuures läbustada saab lahedalt, aga Nathan mitte ei läbusta lahedalt, vaid otsib konflikte. Ma ei ole siiamaani aru saanud, mis selle sügavamad põhjused on, kuid igatahes tundub, et inimene ei ole endale seda õiget paika maailmas veel leidnud. See on muidugi kurb, aga ainult sinnamaani, ks see teisi segama hakkab.
    Näiteks kirjutasin mina täna ühe kena mõtiskluse ajateenijate teemasse. Igasugune lootus sellele mõistlikelt inimestelt tagasisidet saada kadus umbes leheküljepikkusesse läbustamisesse. Ning see tegi mind kurvaks, sest kirjutasin seda vähemalt 10 minutit.

Mul on lahendus ka välja pakkuda.

Leave a comment:

• Nathan
    replied

Algselt postitas Indrec

Algselt postitas mjkk

Ma ei saa hästi aru, milles probleem. Debiilikute postitusi on alati ju lihtne vahele jätta ja teiseks on parematel päevadel need lausa kuupärliteks. Ja kolmandaks pole neid minu arust ikka päris pikka aega siin foorumis nähtud, kuigi ma tõesti päris alamteemasid algusest lõpuni läbi ei loe. Silveril on õigus.

Ja ma tahaks kangesti teada, Indrec, mis Karlal viga on.
    Kui ta bani sai tegi ta ka uue kasutaja jne.
    Oleneb kes kellele siin debiilik on!

Geniaalne Intrec.....ole nyyd tasa ja lepi sellega et midagi ei saa teha ei minu ega ka teiste vastu sest alati on olemas mingi asi mis õigustab mind ja veel teisi kes mõnele siin vastu sittumist käivad!

NÄIDE: Moderaatorite otsene sõim ja roppused foorumi külastajate vastu!

Nimesid ei maini!

Leave a comment:

• IndrekL
    replied

Algselt postitas mjkk

Ma ei saa hästi aru, milles probleem. Debiilikute postitusi on alati ju lihtne vahele jätta ja teiseks on parematel päevadel need lausa kuupärliteks. Ja kolmandaks pole neid minu arust ikka päris pikka aega siin foorumis nähtud, kuigi ma tõesti päris alamteemasid algusest lõpuni läbi ei loe. Silveril on õigus.

Kui ta bani sai tegi ta ka uue kasutaja jne.

Leave a comment:

• Wingback
    replied

Juba pikemat aega on Moderaatorite ja administraatorite privaatfoorumis aktiivseimaks teemaks \"Uus Logo\".
    Mis plaanis ? Soccernet.ee saab uue ja säravama ? Ise teete ? Millal tuleb ?
    Põnev, põnev...

Leave a comment:

• mjkk
    replied

Leave a comment:

• 3rk1
    replied

Algselt postitas Indrec

IDEE - Teha nii, et kasutaja kes foorumisse just on registreerinud ei saa postitada kuu aega. Siis lõpeks ära see, et kasutaja kes bani saab tuleb kohe teise nime all tagasi.
    a teeks nii, et enne kui saad postima hakata, pead läbima spetsiaalselt ettevalmistatud takistusraja, seejärel suunatakse sind IQ testi, kus tulemuseks peab vähemalt 140 olema. peale selle tuleb teada kõiki foorumikasutajaid peast, sealhulgas nende elukohti ja sünnikuupäevi. kui need asjad edukalt sooritatud, antakse 2 aastat mõtlemisaega, et kas ikka tahad soccerneti foorumi liikmeks astuda.

Leave a comment:

Working...
X