Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Kust sa mu postitusest nägid, et ma soovisin dislike nuppu? Juttu oli pigem "thanks" nupukesest.
Leave a comment:
-
"Mine perse" nupp oli parim katsetus läbi aegade, mida siin ette on võetud.
Leave a comment:
-
Pigem ei pooldaks seda, sest ma kahtlustan, et kui hetkel keegi pole kellegi arvamusega päri, siis ta kirjutab vastuse, aga kui on see like-dislike, siis paljudel juhtudel ei viitsitagi üldse diskussiooni laskumast ja vajutatakse dislike.Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKunagi varem olen küsinud foorumi like/thanks nupu kohta. Kas seda ei viitsita panna, ei soovita või pole võimalik panna siia? Poleks vaja nomineerida ja seivida parimaid poste, vaid laigid näitaksid ära parimad postid soovitud aja lõikes.
Üks tsitaat mille otsa komistasin.
The like button had a very nice effect on my site, since it made users post more blogs and forum posts, just because people like to be liked. So something simple as a Like button seems to encourages people to post more and better quality, especially in blogs.
Leave a comment:
-
Kunagi varem olen küsinud foorumi like/thanks nupu kohta. Kas seda ei viitsita panna, ei soovita või pole võimalik panna siia? Poleks vaja nomineerida ja seivida parimaid poste, vaid laigid näitaksid ära parimad postid soovitud aja lõikes.
Üks tsitaat mille otsa komistasin.
The like button had a very nice effect on my site, since it made users post more blogs and forum posts, just because people like to be liked. So something simple as a Like button seems to encourages people to post more and better quality, especially in blogs.
Leave a comment:
-
test 4
et siis ma ei saa aru, millal smileyd transleerimatuteks rombideks muutuvad. teooria oli, et teiste koodidega. post edit? ��
-testedit-
-edit2-
Leave a comment:
-
Jutt tõstatati ka vastamas teemas, aga see kadus kiiresti sisuka arutluse keskele ära. Seega küsiks siin: kas "Mis seostub pildiga?" teema saaks palun läbusse? Kasutegur on 0, kui välja arvata see, et Off-topicu teema ees ei ole tuhmunud nuppu, mis näitab, et justkui oleks sul lugemata (huvitavaid) postitusi.
Leave a comment:
-
Soovi korral võid vahetada oma text editori (Seaded - Muuda seadeid - Message Editor Interface - Tavaline muutmine): http://foorum.soccernet.ee/profile.php?do=editoptionsAlgselt postitas Ericc Vaata postitustsamasiin
Tekstieditoris seda viga ei esine.
Leave a comment:
-
samasiinAlgselt postitas gd77 Vaata postitustKas kellelgi teisel on selline kummaline bug, et osad korrad kui teemadele vastust kirjutama hakkan ei tööta space nupp ehk ei saa tühikut teha? Selle parandamiseks pean korraks enteriga uue rea tegema ning siis on kõik jälle okei. Vastuseid kirjutan alati selles kiirvastuse kastis. Kuskil mujal saidil/foorumil/programmil vms mida kasutan, ei ole sellist asju juhtunud. Tegemist tundub olevat ainult selle foorumi veaga.
Leave a comment:
-
Mitte soovitus, aga küsimus, kas on kuskilt võimalik näha ka kellel sa ignore listis oled?
Leave a comment:
-
Seda probleemi on kirjeldatud siin. Kokkuvõte on see, et viga esineb osadel Chrome'i brauseri kasutajatel ja workaroundiks on foorumi Rich Text Editor vahetada tavalise editori vastu. Võime seda teha, aga mulle tundub, et vähem valulik oleks lihtsalt enterit vajutada.Algselt postitas gd77 Vaata postitustKas kellelgi teisel on selline kummaline bug, et osad korrad kui teemadele vastust kirjutama hakkan ei tööta space nupp ehk ei saa tühikut teha? Selle parandamiseks pean korraks enteriga uue rea tegema ning siis on kõik jälle okei. Vastuseid kirjutan alati selles kiirvastuse kastis. Kuskil mujal saidil/foorumil/programmil vms mida kasutan, ei ole sellist asju juhtunud. Tegemist tundub olevat ainult selle foorumi veaga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: