Algselt postitas wiiner
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Kas see Foorumi versiooniuuendusega jamamine on kuidagi Soccerneti enda lehte ka ruineerinud? Kalendril vastava päeva uudiseid vaadata ei saa, näiteks eilse ehk 2. detsembri omad puuduvad üldse ja teised on ka puudulikud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Kunagi toimis see, et kui vajutad soccerneti logo teema ees, siis muutub teema loetuks. Kas ma olen ainukene, kel see ei funka või on see võimalus maha võetud?
E: Kodanik xrip vastas, kuid see kommentaar kadus kuskile
Aga jah, loetuks saab muuta vist ainult alafoorumit, mitte konkreetset teemat. Meistriliiga foorumis häirib lihtsalt üks teema, mida ei taha lugeda kunagi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustJälle ikaldus :S
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustEi ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustKeerasin muudatuse taas tagasi. Ei ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.
Vabandan väga selle ebamugavuse pärast. Asja teeb hullemaks see, et kõik täna tehtud postitused läksid kaotsi
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustKeerasin muudatuse taas tagasi. Ei ole kindel, kas seda üldse ette võtame edaspidi, sest ühtegi positiivset külge sellel uuendusel ei olnud.
Vabandan väga selle ebamugavuse pärast. Asja teeb hullemaks see, et kõik täna tehtud postitused läksid kaotsi
No see on alati kahe otsaga asi, alati on keegi, kellele uuendused ei meeldi, aga lõpuks harjutakse ära. Lihtsalt tuleb kõik uuendused ilusti ennem läbi mõelda ja katsetada ja testida ja olla kindlad, et mis oli vanas hea, oleks ka uues olemas ja võib-olla midagi enamatki Kui üks lahendus ei sobi, võib mingi teine sobida. Ma olen küll üliharjunud selle kujundusega siin ja see uus riivas jubedalt silma, aga ma ei välista, et mõni muu uuem lahendus sobida ei võiks.
IT inimesena saan aru, et on vaja uuendusi, kasvõi juba turvakaalutluste tõttu, ei saa väga pikalt minevikku toppama jääda.
Kommentaar
-
Lisasin kümme erinevat värvi Metro Mobile skinni mobiiliga foorumi külastajate jaoks. Vaikimisi mobiiliskin on roheline nagu desktopsaidilgi. Kui mobiiliga saidile minna, siis nüüd kuvataksegi vaikimisi mobiiliskinni.
Praegu mõtlen, et selle uue mobiiliskinni peale teen ise ka mobiiliäpi, et igamees saaks asja oma mobiiltelefonis ikoonist käima lükata.
Kommentaar
-
No kui sellele praegusele annaks külge pookida twitteri(et annaks tweete tweetidena postitusse lisada) ja vimeo tugi oleks asi väga viis."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustNo kui sellele praegusele annaks külge pookida twitteri(et annaks tweete tweetidena postitusse lisada) ja vimeo tugi oleks asi väga viis.
PHP kood:[video]Vimeo video URL[/video]
Last edited by wiiner; 17.12.14, 17:29.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar