Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas Juveman
Aga mul täitsa teemakohane küsimus. Et kas rohkem smailisid ei saaks siia ??? Mul varsti kõik juba ära kasutatud ning nii läheb igavaks!!!
Et ignoreeritaksegi lihtsalt jah, lahe...
Arutame, mõtleme, otsustame.
Ei tulegi smaile we?
Ma pean vist kellegiga tõsisemalt ühendust võtma sellel teemal, sest siia ei vaadata! Vanad on juba igavad ju!
Eston Linnapeaks
Eston Presidendiks
Eston\'ile kaikaga pähe
mine näpi oma eide rindu kui nii metsikult igav on.
See on sinuarust huvitav????
Mida sina yldse nutad???
Endal pole eite ja siis vingud daaaaaa:P
ja see ongi kogu sinu vastukaja. ootasin midagi pravuurikamat. aga sulle mitte ei jõua kohale jah? küsin korra veel, et selgust saada. Miks sa siin foorumis oled?Delfist visati välja?
Eston Linnapeaks
Eston Presidendiks
Eston\'ile kaikaga pähe
mine näpi oma eide rindu kui nii metsikult igav on.
See on sinuarust huvitav????
Mida sina yldse nutad???
Endal pole eite ja siis vingud daaaaaa:P
ja see ongi kogu sinu vastukaja. ootasin midagi pravuurikamat. aga sulle mitte ei jõua kohale jah? küsin korra veel, et selgust saada. Miks sa siin foorumis oled?Delfist visati välja?
Suht mõttetu on selle inimesega,kes on nii kole,et vanemad pidid talle verise lihatüki kaela riputama,et vähemalt koerad temaga mängiksid,siin vaielda.Jääb ära oodata ta suicide mille ta juuni kuuks välja kuulutas...
Suht mõttetu on selle inimesega,kes on nii kole,et vanemad pidid talle verise lihatüki kaela riputama,et vähemalt koerad temaga mängiksid,siin vaielda.Jääb ära oodata ta suicide mille ta juuni kuuks välja kuulutas...
Sure peni!!!
Sinu perverssusel poel piire kle mul tuleb hirm peale tra sinuga ei julgex yhte tuppagi j22da suht k6he olex!!!
PS: Foorumi kylastajad hoidke oma Aanused valvel mudu teeb meie MARCELLO 1:0
R.I.P Steffi
7.05.05
Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED
Ei tea küll kas keegi on sama ettepaneku ülestõstatanud ,aga minu ettepanek oleks järgmine - mõne teema all on palju postitusi kuid kahjuks on see koht kus saad valida omale sobivat lehekülge ainult lehe all.Kas poleks võimalik seda ka lehekülje üles panna.Nagu tehtis uudiste juures asuvate kommentaaridega.
Prrrrrr..........segane jutt ,aga loodetavasti saite aru mida mõtlesin.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar