Algselt postitas -Silver-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustBännige ekul ära. Tegu on imbetsilliga.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHääletan vastu. Pole näinud tema postitustes isiklikke solvanguid või muud taolist, mis mulle märksa enam vastukarva. Rumalus on (mõnel juhul) olnud ravitav.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHääletan vastu. Pole näinud tema postitustes isiklikke solvanguid või muud taolist, mis mulle märksa enam vastukarva. Rumalus on (mõnel juhul) olnud ravitav.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustei ole eriti nõus, aga ise tead.. hoia siis vähemalt suurvõistluste alamfoorumil silma peal, ka seal on tekkinud EM finaalturniiri teema, mis räägib kõigest muust kui asjast
Iseenesest tore küsitlus seal, nii et kinni hetkel küll ei pane. Rohkem häirib teiste kasutajate vihameelsus uustulnuka suhtes.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas läusi Vaata postitusttra kuresaare poisid minge vittu tra me mängisime kotkasjuuniori 2 nime all aga me oleme levadia jobu tra sa aru ei saa v ? tra tahad peksa saaada v ? fakkingi sitad olete saite 5-0 pähe vittu te tahate putsi kui sind sitta veel näen siis peksan su läbi vitt tra , munn pihku pede tra minge vittu putsi noh me kotime teid igalt poolt ära mis vahet kas sees või väljas jalgpall jääb ikka samaks tra minge vittu putsi kari tra mingid sitad olete saage aru noh tra mingi valusad lohhid olete väljas saate igatahes rohekem te ei võida meid kunagi minge vittu sitakotid kuresaare on sitttttt ja jääbki sitaks !
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks ma püüan.
Iseenesest tore küsitlus seal, nii et kinni hetkel küll ei pane. Rohkem häirib teiste kasutajate vihameelsus uustulnuka suhtes.
Ma olen ka veel suht uus ja keegi pole minule midagi halba öelnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks ma püüan.
Iseenesest tore küsitlus seal, nii et kinni hetkel küll ei pane. Rohkem häirib teiste kasutajate vihameelsus uustulnuka suhtes.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNõustuksin siin mcN ga. Ekul ei teinud ju midagi.Oli teine lihtsalt liiga agar. Bänn oli liiast, oleks pidanud suunama teda mitte kinga andma.
Nädalane bänn pole nüüd nii hull asi.
Kommentaar
-
suht ebaõiglane siiski, milline on bännimise alus?? ennem tuleks mõnele vanale tegijale nina pihta lüüa. Kõik tunnevad enam-vähem kõiki ja siis peetakse seda pisut naljakaks kui eston "hoos" on. mitte midagi isiklikku, isegi irvitasin pisut, aga normaalne see ei olnud.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustsuht ebaõiglane siiski, milline on bännimise alus?? ennem tuleks mõnele vanale tegijale nina pihta lüüa. Kõik tunnevad enam-vähem kõiki ja siis peetakse seda pisut naljakaks kui eston "hoos" on. mitte midagi isiklikku, isegi irvitasin pisut, aga normaalne see ei olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustSee liigne entusiasm liigitus juba spämmi alla. Andsin talle mitu hoiatust ja selgitasin olukorda, aga olukord ei paranenud. Loodetavasti nädala pärast saab ta paremini aru, mida tasub ja mida ei tasu postitada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar