Seriously.. milleks? Nõiamoor on vastu!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustSelgelt ei olnud see parim lahendus, aga midagi oli vaja ette võtta, kuniks parema võimaluse leiame.musi siim
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustSelgelt ei olnud see parim lahendus, aga midagi oli vaja ette võtta, kuniks parema võimaluse leiame.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack"midagi oli vaja ette võtta, kuniks parema lahenduse leiame" - mille vastu see meede oli üldse siis?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackaga sa vaata lahendust ehk siis postitust number 504 mille ma kirjutasinpõhimõte siis selline, et kui posti on muudetud peale ennustuse tähtaega siis on automaatne valesti ennustamine ja 0 punkti või tulevad miskised miinused või mis seal see süsteem on (pole vaadanud seda ennustuste süsteemi). posti muutmise aeg ju kirjas
edit: nagu sa minu sellelt postituselt näed.
Edit: Milani foorumis on muidu nii, et kui keegi on peale postitust teemat vaadanud, siis paneb muutmise aja posti alla kirja. Raskesti teostatav?
Kommentaar
-
Siin oli selline süsteem, et kui sa postituse põhjuse kirja panid, siis foorum lisas ka kellaaja, aga kui põhjust ei lisatud, siis ei näita ka kellaaega."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackaga sa vaata lahendust ehk siis postitust number 504 mille ma kirjutasinpõhimõte siis selline, et kui posti on muudetud peale ennustuse tähtaega siis on automaatne valesti ennustamine ja 0 punkti või tulevad miskised miinused või mis seal see süsteem on (pole vaadanud seda ennustuste süsteemi). posti muutmise aeg ju kirjas
edit: nagu sa minu sellelt postituselt näed.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustaitab nüüd sellest 15 minuti reeglistWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKõige idootsem reegel. EVER.
Perfektset lahendust kahjuks vist ei olegi, kuid nüüdsest on lood nii, et postitusi saab muuta kõikides alamfoorumites peale ennustusvõistluste alamfoorumi, kus seda enam üleüldse teha ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustOli vaja midagi ette võtta ja ajutise lahendusena ajas asja ära.
Perfektset lahendust kahjuks vist ei olegi, kuid nüüdsest on lood nii, et postitusi saab muuta kõikides alamfoorumites peale ennustusvõistluste alamfoorumi, kus seda enam üleüldse teha ei saa.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar