Meistrite Liiga ennustuses on tulemused vigased. Loeb võidetud ennustused valeks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vead saidil
Collapse
X
-
Algselt postitas difender Vaata postitustMeistrite Liiga ennustuses on tulemused vigased. Loeb võidetud ennustused valeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustStriker Mania on katki. Pärnu meeskondi on 2 ning kumbki ei näita mängijate nimekirja.
Kommentaar
-
avalehel, kalendris olevad kirjed, eriti nädala lõpupoole - jäävad reklaami taha.
kui neid näha ei ole siis ei ole neist ju kasu?
äkki paigutaks reklaami teise kohta või avaneksid kalendis olevad teated vasakut kätt?
ipad - iga kord kui sealt avan soccerneti, soovitatakse mul mingi äpp alla laadida.
kas see äpp mäk-ossidele on nüüdseks juba olemas?
kui ei ole siis võiks ju selle mõttetu reklaami sealt ära koristada, vähemalt ipad'ide jaoks.
ja vähe sellest et peab iga jumala kord ekstra mingi tarbetut ristikest litsuma, keeratakse ka kogu leht megaväikseks....
ehk siis - pikapeale hakkab juba kopp ette saama.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustavalehel, kalendris olevad kirjed, eriti nädala lõpupoole - jäävad reklaami taha.
kui neid näha ei ole siis ei ole neist ju kasu?
äkki paigutaks reklaami teise kohta või avaneksid kalendis olevad teated vasakut kätt?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kas keegi oskab öelda miks mul just telefonis tihtipeale Soccernet.ee kokku jookseb Chrome'i brauseris? Samuti on probleem selle app'i reklaamiga, mis tihtipeale ei taha kuidagi ekraanilt kaduda."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Kuigi teisel poolajal äratas Florast laenul olev soomlane realiseeritud penaltiga Viljandis taas teatava lootuskiire, mateti needki positiivsemad noodid vahetult enne lõppu, kui Artjom Škinjov 86. minutil efektse kauglöögi poolpõrkest läbi Karl-Romet Nõmmi käte võrku saatis.
Aga. Paraku on viimase paari kuu lemmiksõnana saidil väga sagedasti esinev sõna "matma" ja selle pöördpilastamine torkab jubedalt silma.
m`atma <35: m`atta, matan, m`aetakse, m`aetud>. Vt ka maha m`atma
Keegi/miski MAETAKSE, mitte EI MATETA.
Kommentaar
-
viimasel ajal iga kord kui foorumisse sisenen viskab miski akna ette... mingi viirus taband vist?
varem nagu ei mäleta et midagi sellist oleks olnud. proovitud 3s eri arvutis - linux, mac ja windows, iga kord enamvähem sama tulemusega, seega tundub et viga pole minu pool.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustviimasel ajal iga kord kui foorumisse sisenen viskab miski akna ette... mingi viirus taband vist?
varem nagu ei mäleta et midagi sellist oleks olnud. proovitud 3s eri arvutis - linux, mac ja windows, iga kord enamvähem sama tulemusega, seega tundub et viga pole minu pool.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitusttriobeti reklaam?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustmul soccernetis adblock maha võetud
ning aeg-ajalt viskab triobeti akne ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustviimasel ajal iga kord kui foorumisse sisenen viskab miski akna ette... mingi viirus taband vist?
varem nagu ei mäleta et midagi sellist oleks olnud. proovitud 3s eri arvutis - linux, mac ja windows, iga kord enamvähem sama tulemusega, seega tundub et viga pole minu pool.Algselt postitas mazz Vaata postitustKord ööpäevas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar