Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väga lahedad päevad olid, prooviks nüüd meenutusi ka teha.
Kõige klounim kloun - PraS, kes kukkus mazzi venna naise telgi lapikuks, mängis minu magamise ajal mu ninaga, aga lõpuks jäi ikka sauna magama Kõige suurem süüdistaja - dannar, ma pole naistega midagi teind Peojärgsed kõige stiilsemad püksid - eika Kõige parem värav - eika Kõige suurem koni - eika Kõige kainem saarlane - Saarlane Kõige parem muusikavalik - meesmuiste. mazz ja tema punk - nononononono
Tunnikese veetsin, rohkem ei kannatanud. Jubedad joodikud olid seal. Ja nüüd loen, et isegi Diana on jooma pandud. See maailm on hukka minemas.
Aga jah, kui isegi Martin, kes on ju tuntud kõri ja harjunud välismaal ja/või kodumaa pubides kaotusevalu Leedsi kamraadide toel ohtra alkoholiga eemale peletama, pidas kõigest tunnikese vastu, siis mida oleks veel mina teinud? Jube isegi siit foorumist toimunust kuulda... hukashukas
Kommentaar