Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti suvepäevad 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Kohale tulles ootab järgnevaid foorumlasi ees vastava numbri jagu välja teenitud karastusjooke:

4 cannuman
    3 kurb
    2 10 Lopez Saldana
    2 budulojus
    2 Jasper
    2 Mehhanisaator
    2 PraS
    2 vincent
    1 -RoMaRiO-
    1 allarn
    1 count
    1 dannar
    1 Diana
    1 Jose
    1 Martin
    1 mcnamara
    1 Smörgåsbord
    1 Tanel
    1 urmar
    1 WanK

Ning eriti oodatud on mõistagi "foorumlased, keda tahetakse kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?": kurb; Jasper; vincent; Smörgåsbord.

Nii et vutt-vutt, sammud Kesk-Eestisse!

Kes julgeb pühapäeva hommikul fotokat välgutada, riskib määramata ajalise bänniga.

Kuna ise tervise probleemite tõttu ei saa tulla, siis võib minu joogi ka kellegile anda.

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust

edit: dannar teab küll , millest veel võiks pilte teha
      Kui ma praegu lennuki leiaks, siis võiks isegi homseks jõuda, aga seekord pead sa vanemate piltidega leppima. Mis on ka hea, sest Diana on ju aasta vanem ja järelikult on tema rinnad ka vanemad ja meie, mehed, teame, mida see tähendab. Ja kui mõni naisfoorumlane tunneb äkitselt öösel, et keegi neid tagumikust näpistab, siis teadke, see pole punase näoga cannu, vaid dannari vaim on teiega!

Kommentaar

Järgmisel aastal olen kohal!
        Nautige seda üritust, minu viimane ja ühtlasi ka esimene mulje sellest üritusest on kustumatu!

Edit: meenus just, et olen siiski kahel korral käinud. Eriti eredalt on meeles kuidas vandersell vee asemel viina kerisele viskas ja suitsusauna seinad põlema selle peale tahtsid mina
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kes 12.30 variandiga tln-st minemas on?

Kommentaar

usun,et enamus.

Kommentaar

Tulijate nimekiri hakkab tasapisi paika loksuma, aga endiselt on veel aega meid viimasel hetkel oma kohalolekuga rõõmustada.

Kohal: wiiner, mazz, Saarlane, 05ula (ja Hanna), cannuman, Diana, Mannu, Mikk4, finntroll (ja Tiina), Re5pect, Jexxson, chumbawamba (ja Reelika), nurmalna, norsk, Vana Peer, Peeter I, Martin, PraS, skint, Juveman, test, Alejandro
              Ilmselt kohal: Silver, Maarja
              Lahtised: eika, kaala
              Loodetavasti kohal: KÕIK!

Kontaktnumbrid homseks:

mazz 58588354
              wiiner 58588355
              Last edited by wiiner; 03.07.10, 09:38.

Kommentaar

eika vist võib ka kirja panna

Kommentaar

need polnud soccerneti suvepäevad, vaid soccerneti orgia

küll nüüd kõik kahetsevad, kes ei tulnud.

eika (?) oli äge, diana kaunis ning skint ja juveman naersid palju ning tüdrukud näitasid kasahstani-dannarile mõeldes tisse ning pras leidsis endas nats flora verd.

soliidne värk!
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

peale esimest mängu uurisin vähe mõnda varianti, kuid andsin kergelt alla ja väänlesin hambavaluga kodus. kahju.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Krt järgmine aasta peab ka ikka kohale tulema.

Kommentaar

paraku ei olnud seekord sellist tuumapohmellistaari, nagu mazz eelmisel aastal, ent see-eest olid igasugused muud staarid.

neiud reelika-klaarika ja nende saunas tehtav šõu, mida enamik küll, tõsi, ei näinud, ent kuttide ergutushüüded ja plaksutamine rääkisid enda eest. matu võttis selle kenasti ühe sõnaga kokku. ja siis veel mo telgis üksteise tugevas embuses uinuvad brokeback mountaini stiilis staarid mazz ja eika - faking hell, kui naljakas see oli!

sellid, vintsud, konnad, fittidbillyd ja muud põhimöllud, kes ei tulnud - eepiline läbikukk! ja smörri isik jääb endiselt saladuseks.

edit: "oota, mis su nimi tegelt on, sul pole ju päriselt sellist nime nagu steiv SILM??"

siiras segadus, mis üht noormeest valdas.

Kommentaar

Moo selg on valus, jalgadel on haavad, püksid tõmbasin JÄLLE ribadeks, hääl on nii kähe, et ma kohati kiljun nagu litsakas maanäitsik ja seedimine on korrast ära- võib öelda, et päris kordaläinud suvepäevad olid.

edit: Kui ühe klubi fännid jäävad teineteise kaissu magama, siis see pole gei.

Kommentaar

Kahju, et ei saanud tulla. Aga, kui järgmine aasta umbes samal ajal toimub, siis olen ka käpp vast.
                            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

reelika-klaarika oli teema!

Kommentaar

mul oli ilma teietagi hea nädalavahetus.

Kommentaar

Working...
                                X