Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccerneti suvepäevad 2010
Collapse
X
-
Juba sel nädalavahetusel Vana-Veskis!
Viimane aeg suvekad plaanidesse võtta ning esinduslik foorumlaste seltskond üle vaadata.
Kohal: wiiner, mazz, Saarlane, 05ula (ja Hanna), cannuman, Diana, Mannu, Mikk4, finntroll (ja Tiina), Re5pect, Jexxson, chumbawamba (ja Reelika), nurmalna, norsk, Vana Peer, Peeter I, Martin, PraS
Ilmselt kohal: Silver, Maarja
Lahtised: eika, kaala, 17, -RoMaRiO-, skint, Juveman
Loodetavasti kohal: KÕIK!
Nimekiri täieneb pidevalt
Kava:
Laupäev, 3. juuli
- Tallinnast (parim kell 12:30, lisaks ka 17:00) lähevad bussid Ussisoo peatusse (maksimaalselt 1 km Vana-Veskist). Lisaks väljuvad iga natukese aja tagant bussid, mis peatuvad Anna peatuses (ca 4 km Vana-Veskist).
- Tartust (parim kell 11:30, lisaks ka 15:45 ja 18:45) lähevad bussid Anna peatusse (ca 4 km Vana-Veskist).
14:00 kogunemine, telkide püstitamine
14:30 grillimine, tutvumine, 2009. aasta parimate postitajate auhindamine
15:30 seltskonnamängud (auhinnad!)
17:00 Argentina-Saksamaa ühisvaatamine (ennustusmäng!)
19:00 jalgpall, võrkpall, kiikumine, kilesaun, grillimine, ...
21:30 Paraguay/Jaapan-Hispaania/Portugal ühisvaatamine (ennustusmäng!)
23:30 kilesaun, tants ja trall hommikuni
Pühapäev, 4. juuli
ärkamine, fotosüüdistuste tegemine
12:00 hüvastijätt
fotosüüdistuste avaldamine
- Tallinna läheb buss Ussisoo peatusest kell 15:43 ning Anna peatusest alates kella 9st hommikul peaaegu iga tunni aja järel.
- Tartusse lähevad bussid Anna peatusest kell 9:15 ja 16:28.
Kaasa võtta:
- Juua, süüa (grillimist)
- Saunaasjad
- Sportimisriided
- Sääsetõrjevahend
- Telk
- Hea tuju (saab ka kohapealt laenutada)
Osavõtutasu 100 krooni kanda OÜ Vutivõrk kontole 221043839787. Selgitusse kirjutada "Suvepäevad" ja oma fooruminimi.
Kohtume Vana-Veskis!Kommentaar
-
nii nagu mazzile juba eraviisiliselt ütlesin, siis kahjuks ei saa see aasta kuidagi tulla
möllake häste!
Kommentaar
-
Mul situatsioon järgmine, et kui reedel peole tahan Tallinnas minna, siis peaksin laupäeval siit otse Vana-veskile minema. Aga siis pole mul telki võtta kusagilt. Et kas mõni naine mind oma telki võtta ei taha? Ja teine küssa, et kas keegi Tln-s autoga ka läheb? Et ma pean kuidagi mingi mõistliku plaani välja voolima.
Muidugi on variant, et sõidan jube reedel linnast ära ja ehk saaksin ise telgi võtta ja kellelegi ööseks aset ka pakkuda, kuna olen üksi tulemas.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar